Simona Halep a ajuns la doctor: "Am aflat că am o hernie de disc"

 Pirvu Cristina
.

Simona Halep traversează o perioadă mai complicată deoarece are probleme de sănătate. Ultimele meciuri le-a jucat mai greu, a acuzat dureri puternice. Recent, campioana a ajuns la medic, a făcut analizele şi imediat a primit diagnosticul. Este posibil să ajungă la cuţit! 

Simona Halep a ajuns pe mâna medicilor deoarece a avut anumite probleme de sănătate. A efectuat un control amănunţit în care a aflat de ce suferă.  Prezența ei la turneul de la Moscova, precum și la Turneul Campioanelor este acum incertă, scrie Libertatea.

„Bună tuturor, am vrut să vă dau o actualizare rapidă. Am făcut un RMN la spate și am aflat că am o hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în următoarele zile, dar sper să mă întorc în curând și vă țin la curent. Vă mulțumim pentru tot sprijinul ❤️”, a scris Simona Halep pe twitter.

Din spusele lui Firicel Tomai, care a lucrat cu Halep în perioada 2008-2013, campioana trebuia să se opereze de acum câţiva ani. „Simona trebuia să se opereze de hernie de disc, la vârsta de 17 ani, la Berlin. A amânat-o însă”, a dezvăluit acesta pentru Libertatea.

Simona Halep trebuie să joace la Turneul Campioanelor

„Eu sper să nu fie în pericol prezenţa la Moscova și la Turneul Campioanelor. Acum sunt mai OK, probabil şi pentru că m-am relaxat. Am fost un pic stresată, am fost îngrijorată că trebuia să joc și nu eram pregătită fizic. Nu pot să fiu într-o formă OK la Turneul Campioanelor dacă nu mă recuperez cu spatele. Prioritatea este să mă recuperez și sper să fiu aptă să joc la următoarele turnee. Darren Cahill mi-a spus că trebuie să am mare grijă de spate. Mi-a părut rău că a trebuit să bată atâta drum și să nu pot să joc. Dar, ăsta e tenisul și trebuie să acceptăm”, a spus Simona, luni seară, la întoarcerea din China.

Turneul de la Moscova are loc între 15 și 20 octombrie, iar Turneul Campioanelor, de la Singapore, se desfășoară între 21 și 28 octombrie.

Foto: Hepta, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton