Cum arăta Andreea Esca în timpul facultății. Pare a fi neschimbată

 Stamen Diana
.

Pe data de 1 octombrie studenții au început facultățile, iar prezentatoarea știrilor de la ProTV și-a adus aminte cu nostalgie de acea perioadă din viața ei. Andreea Esca a postat o fotografie pe social media și a arătat tuturor cum arăta ea în timpul facultății. Pare că anii nici eu au trecut peste vedetă.

Andreea Esca este o femeie puternică și plină de viață. Prezentatoarea TV ține pasul cu generația de astăzi și este foarte activă pe rețelele de socializare. Andreea Esca a postat o poză cu ea și colegii ei din facultate, iar vedeta pare a fi neschimbată.

Pe fața Andreei Esca putem vedea același zâmbet larg și aceeași sclipire în ochi. Acum, vedeta este mama a doi copii minunați și are o carieră de succes. Cu siguranță în acea perioadă, Andreea Esca nici nu își imagina cât de cunoscută va fi și că va ajunge la pupitrul știrilor de la ProTV.

Andreea Esca nu a intrat din prima la facultate

„Am dat la ASE. Economie politică știam bine. Problema este că, după ce am învățat discursurile lui Ceaușescu și ce te mai puneau să înveți, Ceaușescu a murit. Am dat după aceea în 90 la Finanțe-Bănci, și nu am luat, așa că am plecat în vacanță, că era vară. Tata a înnebunit de nervi, cum să plec dacă nu am intrat la facultate?! Așa că m-a chemat acasă și mi-a zis: vezi că s-a înființat prima facultate particulară în România, se cheamă Athenaeum, tu ai să te duci acolo și ai să dai la drept. Când am ajuns acolo, alături era Facultatea de Jurnalism. Și nu știu să spun de ce, la asta m-am înscris. Și nu știu să spun nici de ce am ales secția de televiziune…', a afirmat Andreea Esca într-un interviu pentru revistatango.ro.

Citește și: De ce nu are Andreea Esca diacritice pe prompter? Explicația știristei

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton