E oficial! Cine prezintă sezonul cinci ”Bravo, ai stil”. Au început înscrierile pentru emisiune

 Stamen Diana
.

Bravo, ai stil!' se pregătește de o nouă competiție, iar acum este totul oficial. După ce toată lumea se aștepta ca sezonul cu numărul cinci să înceapă în această toamnă, cei de la Kanal D vin cu o surpriză pentru telespectatori. Au fost multe întrebări pe tema cine va prezenta sezonul cinci 'Bravo, ai stil!'.

Așa cum obișnuise, emisiune 'Bravo, ai stil!' ar fi trebuit să debuteze pe micile ecrane în această toamnă, însă se pare că aceasta va fi difuzată mai târziu decât în obișnuit. După ce Ilincăi Vandici i s-a atribuit o nouă emisiune la Kanal D, mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea 'Bravo, ai stil!' și cine o va modera. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru că și în cel de-al cincilea sezon al emisiunii de la Kanal D, tot Ilinca Vandici va fi gazda emisiunii.

Acum, Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia prezintă emisiunea 'Fan Arena' difuzată pe Kanal D. O emisiune care vine în întâmpinarea milioanelor de români care urmăresc „Exatlon' cu sufletul la gura și care îți doresc să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în Republica Dominicană, cu concurenții lor favoriți.

Cel mai indragit show de fashion din Romania ajunge la cel de-al cincilea sezon si  cauta concurente pasionate de moda, creative si dornice sa arate tuturor ceea ce pot cu adevarat.  Daruire, pasiune, talent, dorinta de a castiga sunt cuvintele de ordine pentru competitia care a devenit un adevarat fenomen in Romania inca de la primul sezon.

Bravo, ai stil!' caută concurente pentru noul sezon

Veniti pline de incredere sa va cunoastem, sa va admiram si sa va sustineti alegerile vestimentare, in cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Aparati-va  convingerile, demonstrati-ne ca sunteti unice, valoroase si ca meritati sa fiti in atentia tuturor. Dovediti ca stiti sa combinati tinute accesibile, aratati tuturor ca stilul nu tine de eticheta scumpa, ci de atitudinea de castigatoare', le transmite Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potentialelor concurente.    

Bravo, ai stil!' a constituit pentru toate concurentele sezoanelor trecute o adevarata calatorie a formarii, iar pentru telespectatori, o experienta unica din care acestia si-au putut extrage de fiecare data informatii pretioase referitoare la modalitatea de a se pune in valoarea prin intermediul vestimentatiei si prin atitudine.

Odata cu noul sezon incepe o noua aventura extraordinara a stilului in care noi concurente isi vor demonstra talentul si determinarea. Orice femeie care isi doreste sa raspunda acestei provocari  poate ajunge in concursul televizat accesandcasting.kanald.ro,   completand formularul pus la dispozitie pe aceasta pagina si anexand o fotografie reprezentativa in ceea priveste stilul vestimentar. De asemenea, pentru a se inscrie la casting, doritoarele pot trimite un material video pe Instagram.com/bravoaistil sau la numarul de WhatsApp 0743131000.

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici

Citește și: Ce și-a cumpărat Ilinca Vandici din primul salariu: 'Am fost pasionată de modă'

FOTO: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton