S-a terminat. Mary J. Blige a stabilit divorțul cu Kendu Isaacs

 Stamen Diana
.

Încă din iulie 2016, Mary J. Blige și fostul ei soț, Kendu Isaacs, s-au războit în ceea ce privește divorțul lor. Din fericire pentru ei, acum totul a luat sfârșit și au ajuns la o înțelegere care mulțumește ambele părți.

Mary J. Blige, în vârstă de 47 de ani, a stabilit divorțul chiar vineri, cu câteva zile înainte ca artista să participe la Oscar. Mary J. Blige și Kendu Isaacs au ajuns într-un final la o înțelegere în ceea ce privește divorțul lor. Artista s-a asigurat că nu va trebui să se trezească devreme și să se îndrepte către tribunal în dimineața după Oscar, și a stabilit în secret divorțul de soțul ei.

Blige și Kendu Isaacs au reușit în cele din urmă să ajungă la un acord în ceea ce privește soluționarea divorțului lor. Cei doi au ajuns luni în fața judecătorilor. În cele din urmă, chiar dacă Blige a pierdut un premiu Oscar, a ajuns să câștige, închizând în cele din urmă capitolul dureros din viața ei.

În ianuarie, Isaac a declarat că din cauza stresului provocat de problemele care au venit în urma divorțului ar fi ajuns pe patul de spital, anunță presa internațională.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton