Primele declaraţii ale lui Jean Paler după problemele de sănătate. Ce se va întâmpla cu spectacolele lui - EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Primele declaraţii ale lui Jean Paler după problemele de sănătate. Actorul, în ciuda internării sale în spital, se gândeşte doar la viaţa profesională, vrea să urce pe scenă cât mai repede, să nu îşi lase fanii să aştepte.  

Actorul a povestit în exclusivitate pentru viva.ro că de ani de zile are probleme cu inima. Ştie că o să se lupte cu ele pe tot parcursul vieţii. Asta nu îl împiedică să urce pe scenă, exact asta are de gând să facă şi pe 7 şi pe 8 martie, atunci când va avea spectacole.

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu. Acum, na, problemele de sănătate tot apar. Și sunt și răgușit, uite că abia vorbesc, că am fost la schi… Nu sunt nici eu atent, se mai întâmplă. Dar nici să stau în casă toată ziua nu pot. Uite, am și spectacole, pe 7 și pe 8 martie, la Câmpulung Muscel, și o să merg la spectacole. Ce crezi că mi s-a întâmplat? Acum, că a apărut știrea asta cu spitalul, m-au sunat organizatorii disperați dacă mai vin sau nu. Eu cred că unii sunt invidioși și vor să-mi facă rău… Cu probleme de sănătate sau fără, eu ma urc pe scenă.”, a declarat în exclusivitate actorul pentru Revista VIVA!.

Se pare că renumitul actor se concentrează asupra carierei sale, vrea să dea tot ce are mai bun în faţa publicului său pe care îl respectă.

Jean Paler ar fi fost internat în spital

Potrivit Antena 1, actorul a fost internat în secția Cardiologie a spitalului din Ploiești. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că starea lui Jean Paler era de decompensare a mai multor organe. Conform aceleiași surse, acestea ar fi fost afectate în urma unui tratament pentru diabet pe care actorul l-ar fi urmat în ultima perioadă.

Jean Paler trebuia să susțină un spectacol, sâmbătă, la Ploiești, însă totul a fost anulat, din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton