Bianca Drăgușanu, extravaganță maximă de ziua ei - EXCLUSIV

 Alina Dan
.
Bianca Drăgușanu împlinește astăzi 35 de ani și a demonstrat, o dată în plus, că știe ce vrea și, mai mult decât atât, obține ce vrea chiar și când este vorba despre surprizele aniversare.
Pentru Victor, partenerul Biancăi, ziua acesteia a fost cea mai mică bătaie de cap. Nu a trebuit să umble după cadouri și nici să stea cu teamă că acestea nu ar mulțumi-o pe deplin pe frumoasa blondă. Singura lui grijă a fost să se asigure că are cardul suficient alimentat. Așadar, Bianca și-a făcut singură cadou nu mai puțin de șase perechi de pantofi de designer, două dintre cele și cele mai scumpe – o pereche de pantofi roșii în valoare de 900 de euro și o alta albă, de 780 de euro – fiind plătite cu cardul lui Victor.
Celelalte patru a fost achiziționate din banii ei. Pentru că își permite, salariul ei de la Kanal D fiind unul generos. 
'Victor i-a văzut și ei aseară (pantofii cumpărați din banii lui – n.r.), că, deh, a vrut și el să vadă cadoul pe care mi l-am cumpărat singură', ne-a spus vedeta.
Dar Bianca nu s-a oprit aici și a plusat cu trei perechi de ochelari de soare, de 500 de euro perechea.
Mai mult, colegii nu doar că nu au uitat că este ziua ei, ci, la rândul ei, au copleșit-o cu daruri: multe buchete de flori, bijuterii și un parfum extrem de scump pe care blonda și-l dorea de mult.

Petrecerea aniversară propriu-zisă va începe în această seară, când Bianca și Victor vor cina la un restaurant alături de câțiva prieteni, și se va încheia sâmbătă seară cu o altă petrecere, de data aceasta una mare, în club.
Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton