Brigitte n-a divorţat încă de Ilie Năstase. Cei doi au întâmpinat, din nou, dificultăţi

 Pirvu Cristina
.

Brigitte n-a divorţat încă de Ilie Năstase. Cei doi au trecut prin mai multe momente dificile, chiar au recunoscut că au avut şi alte relaţii pe parcursul căsniciei, exact atunci când credeau că totul se sfârşeşte. Deşi au depus actele de divorţ la judecătorie, încă nu s-a concluzionat!

Brigitte Năstase este încă soţia lui Ilie. Deşi au fost depuse actele de divorţ la judecătorie, cei doi nu s-au separat încă legal deoarece procedurile sunt de durată. Vedeta se simte deja o persoană liberă, independentă.

„Pe 7 februarie am depus divorţul. Nu s-a rezolvat. Cred că lumea a mai avut probleme la tribunal. Durează termenele. Nu am divorţat încă. Nu am mai apelat la un notar.  (…) Am optat pentru judecătorie pentru că am încercat la notar şi nu s-a putut. (…) De multe ori, şi după ce am apelat la notar, i-am dat o şansă. (…) Trebuie să mă obişnuiesc să fiu întotdeauna independentă. El m-a ajutat să îmi cumpăr mai multe proprietăţi. Eu am doi copii şi sunt unicul lor sprijin.”, a spus Brigitte Năstase pe Facebook.

Citeşte şi:

Dan Negru: „80% din scandalurile de presă, paparazzi, povești mondene sunt aranjate cu vedetele'

Brigitte Năstase a cerut divorţul

Brigitte Sfăt începuse să se răcească de fostul tenismen de ceva vreme, au existat mai multe tentative de despărţire. Dosarul a fost depus la Judecătoria Sectorului 1, acum câteva săptămâni.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013, iar aceasta îi poartă numele. Cei doi nu mai țineau cont nici de camerele de filmat atunci când se certau. Chiar dacă Brigitte își dorește divorțul, aceasta nu vrea să renunțe la numele de Năstase, pe care l-a luat după căsătorie.

În urmă cu doar un an, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au fost la notar să divorțeze, însă s-au răzgândit. „Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el, ca să semnăm separarea. Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că ‘trebuia să te respect mai mult. Mi-am dat seama că pe tine te iubesc şi că nu te-am apreciat la adevărata ta valoare. (…) Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat… Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem… S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei', a declarat Brigitte Năstase.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton