Roxana Ionescu, adevărul despre căsătoria cu Tinu Vidaicu: ”De ce să mă ascund?” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă, în presă, au apărut mai multe informații cum că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit. Totul a pornit de la inelele pe care cei doi le purtau. Vedeta ne-a povestit, în exclusivitate, care este relația lor. Ei bine, iată care este adevărul despre căsătoria cu Tinu Vidaicu.

S-au căsătorit în secret sau nu s-au căsătorit? Asta era întrebarea care era pe buzele tuturor în ultima perioadă. Chiar dacă au avut relație cu urcușuri și coborâșuri, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au reușit să treacă peste orice problemă care a stat în calea fericirii lor.

Cât despre căsătorie, vedeta ne-a mărturisit că nu a avut loc și atunci când se va întâmpla cu siguranță va anunța, fiind un moment foarte frumos pe care nu ar putea să-l ascundă. 'Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm (n.r. – spre căsătorie). Discutăm, dar nu s-a stabilit, când o să fie nu o să mă feresc.', a declarat Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu locuiesc în același oraș

Chiar dacă iubitul vedetei nu locuiește în București, ci în Timișoara, acolo unde are o afacere de succes, cei doi reușesc să se vadă aproape în fiecare zi. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu fac naveta București-Timișoara pentru a fi împreună. Cei doi ies de multe ori în cluburi, unde se distrează de minune.

'Nu m-am mutat la Timișoara. Facem cum putem naveta. Nu e o relație la distanță. Suntem foate mult timp împreuna. Eu merg în weekend acolo și în zilele libere, el vine în București când nu mă duc eu la Timișoara.', a mai dezvăluit Roxana.

Roxana Ionescu, adevărul despre căsătoria cu Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu, adevărul despre căsătoria cu Tinu Vidaicu

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton