Lovitură grea pentru Faimoși! Andrei Stoica a părăsit competiția “Exatlon”, din cauza accidentării la picior!

 Oana Pantazi
.

Competiția Exatlon' devine pe zi ce trece tot mai acerbă și mai solicitantă, Andrei Stoica multiplu campion mondial la kickboxing și unul dintre concurenții de bază din echipa Faimoșilor, părăsind concursul din cauza accidentării la picior. Cosmin Cernat a făcut anunțul aseară, imediat după primul joc cu Războinicii.

Andrei Stoica a părăsit competiția Exatlon, din cauza accidentării la picior.

Andrei Stoica a părăsit competiția Exatlon, din cauza accidentării la picior.

Lui Andrei Stoica i se va simți lipsa cu siguranță lipsa din echipa faimoșilor, deoarece, în cele două luni cât s-a aflat în Republica Dominicană și în care  s-a luptat, alături de colegii lui, cu cei din echipa Războinicilor, acesta a avut performanțe notabile, aducând puncte importante care, de cele mai multe ori, au făcut diferența dintre victorie și înfrângere.

Din nefericire, de data aceasta norocul nu a mai fost de partea lui Andrei, care, în urma unui accident suferit la piciorul drept, a fost obligat să ia o pauză pentru a se reface, în speranța că va putea intra pe traseu, în duelul cu adversarii. Vestea a căzut ca un trăsnet în tabăra faimoșilor, aseară, atunci când sportivul a fost obligat să își ia la revedere de la coechipierii săi.

Andrei Stoica, unul dintre concurenții de bază din echipa Faimoșilor

Andrei Stoica, unul dintre concurenții de bază din echipa Faimoșilor

Vreau să vă spun câteva cuvinte… Cred că asta ne va lega pe viață. Ce trăiri am avut aici… Trebuie să mă duc acasă! Vă respect foarte mult, vă admir și abia aștept să ne revedem', a declarat campionul.

Și Războinicii îsi vor lua la rămas-bun, în această seară, de la unul dintre cei trei nominalizați –  Alex Moraru, Lupu și Alina. Telespectatorii vor putea afla în această seară, de la ora 19:45, în reality-ul „Exatlon', cine va părăsi competiția și își va lua adio de la șansa de a câștiga premiul de 100.000 de euro.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton