Kate Middleton dă indicii despre sexul bebeluşului pe care îl va naşte. E în ultima lună de sarcină

 Pirvu Cristina
.

Kate Middleton dă indicii despre sexul bebeluşului pe care îl va naşte. În aprilie, mai exact peste o lună, Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William. Cei doi nu au vorbit până acum de sexul bebeluşului, însă acum au dat de bănuit. 

Ducesa de Cambridge a participat recent la o întâlnire oficială în Oxford acolo unde a vizitat Pegasus Primary School pentru a vedea cum lucrurile funcţionează, dar şi cum sunt ajutaţi părinţii şi copii pentru a avea o sănătate mentală echilibrată. Ducesa de Cambridge a impresionat la apariţia sa. De data aceasta a optat pentru un palton alb care i s-a mulat pe burta de gravidă. Sarcina este foarte evidentă, bebeluşul cu numărul trei va veni pe lume în aprilie.

În ciuda faptului că mai are puţin şi va naşte, Kate nu renunţă la tocuri. A purtat o pereche de pantofi negri, eleganţi, cu un toc de câţiva centrimetri. A sortat şi un plic mic de aceeaşi nuanţă.

Referitor la sexul bebeluşului pe care îl poartă în pântece au apărut diferite zvonuri. Kate participa la diferite întâlniri în primele luni de sarcină şi purta haine roz, galbene. Iată că acum ea dă alte indicii care trezesc suspiciuni. La întâlnirea aceasta, Ducesa a fost vrăjită de un bebeluş, un băieţel, care stătea în braţele mamei sale. Kate s-a oprit în dreptul lui, l-a luat de mânuţă şi i-a adresat câteva cuvinte. Întreaga scenă a fost fotografiată.

Citeşte şi:

Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Iată cu ce se ocupă tânărul

Kate Middleton este însărcinată pentru a treia oarăKate Middleton este însărcinată pentru a treia oară

Cum să ai părul ca al lui Kate Middelton

Majoritatea femeilor se plâng că în perioada sarcinii, dar şi după, firul lor de păr devine din ce în ce mai subţire şi le cade foarte des. Kate Middleton a decis să se tundă şi să doneze părul înainte de a da naştere celui de-al treilea bebeluş regal. Părul său este mai strălucitor ca niciodată, semn că are mare grijă de el. Citeşte continuarea aici.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton