Conturul de buze nu e de ajuns! Produsul care împiedică rujul să migreze

 Cristescu Catalina
.

Te-ai dat cu ruj și, după o vreme, începe să migreze în micile riduri aflate deasupra buzelor. Apelează la acest truc de machiaj și rujul tău va arăta perfect întreaga zi.

[gallery ids="2423737,2423738,2423740,2423744,2423746,2423747"]

Timpul nu iartă pe nimeni și fiecare dintre noi ajunge să facă mici riduri perpendiculare pe buze. Procesul este cu atât mai rapid dacă fumezi sau ai un ten uscat, care, din păcate, se ridează mult mai repede decât celelalte tipuri de ten.

Citește și:

5 lucruri esenţiale pe care trebuie să le ştim despre păr în această primavară

Truc de machiaj: De să zâmbim când ne dăm cu ruj

Ei bine, pe timpul zilei aceste riduri abia sesizabile sunt un bun mediu pentru ruj sau gloss să… migreze. La o nuanță nude nu se vede dezastruos, dar la un roșu aprins sau o nuanță mai închisă rezultatul nu este tocmai plăcut privirii.

O soluție ar fi să porți un ruj rezistent la transfer sau să apelezi la acest truc fooooarte simplu. Întâi conturezi, ca de obicei, buzele cu un creion contur de buze, apoi aplici rujul.

La final, cu ajutorul unei pensule foarte subțiri (cea cu care se aplică rujul este foarte bună) conturezi buzele la exterior, exact sub ruj, aplicând delicat concealer.

Mare atenție! Concealer-ul să aibă exact nuanța fondului de ten, nu una mai deschisă, altfel riști să ai un cerc alb și jurul gurii.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton