Rivalitatea Angelina Jolie - Jennifer Aniston! Nu s-au privit deloc la Globurile de Aur

 Pirvu Cristina
.

Chiar şi vedetele de la Hollywood se întâmplă să fie surprinse în situaţii penibile. Iată prin ce au trecut la Globurile de Aur Angelina Jolie şi Jennifer Aniston!

Multe fotografii au fost făcute duminică, la decernarea Globurilor de Aur, a 75-a ediţie. Unele dintre acestea au surprins-o pe Angelina Jolie simţindu-se inconfortabil în timp ce Jennifer Aniston prezenta un premiu pe scenă.

Fotografia surprinzătoare a fost făcută din spatele lui Aniston şi a lui Carol Burnet, în prim plan fiind Angelina Jolie, cea care s-a întâlnit cu Brad Pitt după ce acesta s-a despărţit de Jennifer Aniston.

În aceeași poză, se poate remarcă cum Dakota Johnson se uită la Jolie, ignorând-o de asemenea pe Aniston.

Rivalitatea Angelina Jolie – Jennifer Aniston

Câțiva urmăritori au postat imediat pe Twitter, speculând rivalitatea dintre cele două actrițe, ambele foste soții al celebrului actor Brad Pitt.

S-a zvonit că Jolie îi l-a furat pe Brad actriței Jennifer în timpul filmărilor Mr.& Mrs. Smith, dar alte zvonuri sugerează că Pitt și Aniston erau deja despărțiți când el a întâlnit-o.

https://www.youtube.com/watch?v=4attfxraJbA

Citeşte şi: Prințesa Charlotte a fost adorabilă în prima ei zi de grădiniță

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton