Adina Alberts şi-a operat soţul, pe Viorel Cataramă: "Acum îmi este pacient!"

 Pirvu Cristina
.

Adina Alberts, celebrul chirurg estetician, ne-a dezvăluit în exclusivitate că şi-a operat soţul! Iată câtă încredere şi ce relaţie specială are cu Viorel Cataramă!

Adina Alberts are o carieră onorabilă în medicină. Are propriul cabinet şi a operat rând pe rând multe persoane, chiar şi pe soţul său. Mulţi au scris că vedeta l-ar fi convins pe soţul său să recurgă la aşa ceva, dar nu aveau confirmarea vedetei. Iată ce declaraţie în exclusivitate ne-a oferit.

Adina Alberts şi-a operat soţul, pe Viorel Catarama

„Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone.Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii.”

Mai mult decât atât, am fost curioşi să află dacă au fost doar intervenţii estetice sau şi operaţii. Întrebată dacă foloseşte bisturiul, vedeta ne-a spus clar.

„Da. Şi la propriu şi la figurat”.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton