„Time’s Up”, James Franco! După ce a câștigat un Glob de Aur, actorul a fost acuzat de hărțuire sexuală

 Oana Pantazi
.

În cadrul celei de a 75-a ediții a Globurilor de Aur, actorul James Franco a fost recompensat cu un Glob de Aur pentru prestația din „The Disaster Artist”. Din păcate, performanța sa a fost umbrită de acuzațiile de hărțuire sexuală pe care i le-au adus mai multe actrițe în social media, care i-au transmis: „Times Up', James Franco!

 

Acuzat de hărțuire sexuală, James Franco poartă în piept ecusonul „Time’s Up!”

 

Cea de a 75-a ediție a Globurilor de Aur a fost dominată de „Times Up', o campanie inițiată de peste 300 de femei de la Hollywood împotriva hărțuirii sexuale și la locul de muncă. În timp ce, cu trei excepții, toate actrițele prezente la ceremonie au fost îmbrăcate în negru sau culori închise, bărbații au purtat un ecuson pe care scria „Times Up' (Timpul a expirat!), în semn de solidaritate cu unițiatoarele acestui protest.

 

Nici James Franco nu a făcut excepție, actorul fiind unul dintre mulții bărbați prezenți la Globurile de Aur – printre care Justin Timberlake, Ewan McGregor, Chris Hemsworth, Tom Hanks – care au purtat acest însemn. Nici nu s-a terminat bine ceremonia, în cadrul căreia actorul a fost distins cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie sau musical („The Disaster Artist”), peliculă în care a jucat alături de fratele său Dave și de Seth Rogen, că James Franco a fost atacat concomitent din mai multe părți de hărțuire sexuală.

 

La cea de a 75-a ediție a Globurilor de Aur – James Franco, proaspăt câștigător al premiului, alături de fratele său, Dave Franco.

 

Actrița Sarah Tither-Kaplan a fost cea care a dat tonul acuzațiilor, pe Twitter: „Hei, James Franco, drăguț ecuson cu #timesup la  Globurile de Aur! Îți aduci aminte că, acum câteva săptămâni, mi-ai spus că nuditatea totală la care m-ai obligat în filmele tale pentru 100 de dolari pe zi nu a însemnat exploatare, fiindcă am semnat un contract în acest sens? Timpul pentru asta a expirat'. Apoi, actrița l-a întrebat, ironic, dacă acum, după ce a luat un Glob de Aur, le va da actrițelor din filmele sale și roluluri în care să vorbească, nu doar în care să-și arate nuditatea…

Tot pe Twitter face și Violet Paley o afirmație destul de gravă, povestind că, în timp ce se afla cu el în mașină, acesta și-ar fi expus penisul, încercând să o convingă pe actriță să îi facă sex oral. Mai mult, ea a continuat: „Dar de data cealaltă, când i-ai spus prietenei mele, care avea 17 ani, să vină în camera ta de hotel îți amintești? Asta după ce fuseseși prins deja făcând asta cu o altă fată de 17 ani!'

 

Ieri seară, după ce s-a întors la New York alături de fratele său, James Franco a fost asaltat nu doar de fanii care îi cereau autografe, ci și de acuzațiile neașteptate, care au venit, din păcate pentru el, la pachet odată cu Globul De Aur. Curând, actorul ar putea fi nevoit să dea alt gen de „autografe', dacă actrițele abuzate de el se vor decide să depună mărturie…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton