Ce mănâncă Anda Adam în Republica Dominicană? Echipa Faimoşilor triumfează

 Pirvu Cristina
.

Anda Adam este una dintre vedetele care a intrat în competiţia „Exatlon”! Artista face faţă cu brio! 

Bătălia de aseară de la Exatlon' dată între Echipa Faimoşilor și Echipa Războinicilor s-a lăsat cu înfrângerea celor din urmă, astfel că cei zece concurenți vedetă au intrat în posesia premiului pentru care s-a dat bătălia: mâncare din belșug.

După înfrângerea din ediția trecută a Faimosilor, aceștia s-au mobilizat și victoria lor a fost una categorică; după ce au dormit într-o baracă și sub cerul liber, în saci de dormit, Echipa Faimosilor și-a luat revanșa aseară și a câștigat detașat față de rivalii lor. Bucuria s-a citit pe fetele celor zece vedete care formează Echipa Faimosilor, în momentul în care prezentatorul emisiunii Exatlon' le-a prezentat meniul deloc sofisticat pe care l-au câștigat.

Ce mănâncă Anda Adam în Republica Dominicană

 Nu este un restaurant de 5 stele, ați câștigat 250 de pesos, așa că aveți de ales între trei felul de mâncare: tacos, plăcintă cu carne de pui și mini șnițele cu piure de cartofi. O salată și un suc'le-a spus Cosmin Cernat câștigătorilor.

Bătălia continuă între cele două echipe, cea a Faimoşilor și cea a Războinicilor, probele dure la care vor fi supuși aceștia, adrenalină și tensiunea fiecărui duel fiind uriașe.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton