Regina Elisabeta a urcat pe cal la 91 de ani. Are o condiţie fizică de nota 10

 Pirvu Cristina
.

Regina Elisabeta a urcat pe cal la 91 de ani. Regina Marii Britanii surprinde de fiecare dată când apare ba la evenimente publice, ba la întâlniri de familie. De data aceasta a fost fotografiată în timpul său liber, bucurându-se de o plimbare în aer liber pe cal. 

Monarhul, la 91 de ani, duce o viaţă de invidiat. După ce şi-a făcut apariţia la London Fashion Week, Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii şochează din nou. Aceasta a for surprinsă în câteva imagini în timp ce se plimba cu poneiul în River Thames, Windsor. Vremea nu era una tocmai însorită aşa că Regina a optat pentru o ţinută mai groasă.

A purtat pantaloni, o jachetă de ploaie şi chiar un batic pe cap. Pare că monarhul s-a bucurat, căci în mai multe fotografii are zâmbetul pe buze. Se vede că este în formă.

Regina Elisabeta la o plimbare cu poneiulRegina Elisabeta la o plimbare cu poneiul

Ce mănâncă Regina Elisabeta a II a

Recent, Darren McGrady, un fost bucătar în bucătăria reginei, a declarat în presa internaţională că Elisabeta nu este o gurmandă. ' Regina mănâncă pentru a trăi, spre deosebire de Prințul Philip căruia îi placea la nebunie să mănânce și să vorbească despre mâncare toată ziua. (…) Atunci când regina ia cina de una singură, este foarte disciplinată. Regula este una simplă – produse fără amidon.', a mai precizat McGrady.

Regina Elisabeta consumă ceai pe care îl bea cu biscuiți, asta la micul dejun, iar prânzurile sunt slabe în carbohidrați, preferă un pahar de șampanie şi nu renunţă niciodată la ciocolată.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton