Ce nu s-a văzut la TV! Relația dintre Lora și Ionuț Ghenu s-a schimbat radical după Asia Express. Declarații EXCLUSIVE

 Stamen Diana
.

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu solid, însă în timpul competiției Asia Express, mici discuții au mai avut loc între cei doi. Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru VIVA!, cum s-a schimbat relația lor după participarea la emisiune, dar și alte lucruri care nu s-au văzut la TV.

Recent, într-un episod de la 'Asia Express', Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au avut parte de câteva divergențe pe care au reușit să le remedieze într-un timp foarte scurt. Oboseala și stresul și-au spus cuvântul, iar cântăreața a clacat, însă iubitul ei a susținut-o la fiecare pas. 'Nu mai vreau! Tu țipi la mine. Nu mai vreau să fac nimic. Stau aici până se dă stop joc.', a spus cântăreața în timp ce era cu nervii întinși la maximum.

Relația Lorei cu Ionuț Ghenu este mai solidă

Competiția și emoțiile pe care le-au simțit la Asia Express i-au făcut pe Lora și Ionuț Ghenu să se cunoască mult mai bine unul pe celălalt. 'Nu a țipat rău. Foarte mult ne-a consolidat relația, ne-a ajutat foarte mult și ne-a schimbat foarte mult în bine. Am lăsat multă energie negativă acolo. Tot greul spre bine. A fost foarte greu. E din ce în ce mai greu. Noi am început foarte obosiți și stresați în Laos. Și trebuia să fii zen și nu reușeam. Noi nu ne-am certat des. Cearta noastră a fost câteva minute în Laos. Noi suntem aceeași oameni, dar mult mai uniți, râdem mult mai mult. Eu sunt mai sentimentală, iar Ionuț este foarte cerebral. Eu sunt adepta gândirii că ce sens are dreptatea în momentele alea și el e fix invers.', a declarat Lora, în exclusivitate pentru VIVA!.

Lora și Ionuț Ghenu la Asia Express

Lora și Ionuț Ghenu

Lora îl cunoaște mai bine ca oricine pe Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu, clar sunt suflete pereche. Cei doi știu să se completeze foarte bine unul pe celălalt și cel mai important este faptul că sunt foarte uniți. 'Eu știu când Ionuț se enervează și stiu care sunt momentele în care el se enervează. Știu de ce ajunge în anumite stări pentru că stau tot timpul cu el. A fost foarte grea emisiunea. Sunt o mulțime de factori care îngreunează situația.', a mai spus artista.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton