Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună? Mama actorului își vrea fosta noră înapoi!

 Oana Pantazi
.

Dacă e cineva pe lumea asta care s-a bucurat la aflarea veștii că Jennifer Aniston divorțeză de Justin Theroux, ei bine, aceea este chiar fosta ei soacră, Jane. Nu mai e un secret pentru nimeni că visul acesteia este să-i vadă din nou împreună pe Jennifer Aniston și Brad Pitt!

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat recent divorțul.

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat recent divorțul.

Recent, Jennifer Aniston și soțul ei, Justin Theroux, și-au anunțat divorțul și, chiar dacă și-au exprimat rergretul, fanii nu au putut să nu se întrebe dacă următorul pas firesc nu ar fi o împăcare între actriță și fostul ei soț. Ce-i drept, în ultimul timp, au fost și câteva semnale în sensul ăsta, cei doi întâlnindu-se în diferite ocazii și, mai mult, Jen l-a și vizitat într-o zi pe Brad la el acasă, ocazie cu care a făcut cunoștință cu trei dintre copiii lui. Evident, acest lucru nu a fost deloc pe placul Angelinei Jolie, rivala dintotdeauna a lui Jennifer…

Angelina Jolie și Jennifer Aniston, două rivale nedeclarate...

Angelina Jolie și Jennifer Aniston, două rivale nedeclarate…

Când vine însă vorba de reunirea celor dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt, nimeni nu e mai fericit decât Jane, mama actorului. Aceasta este extrem de încântată că fiul său a reluat legătura cu fosta lui soție, după ce aceasta și-a anunțat divorțul de Justin Theroux. Conform unei surse care a făcut declarații pentru publicația Radar Online, „asta e ceea ce a visat mai bine de 10 ani – nu și-a pierdut niciodată speranța și a ținut legătura cu Jen ani de zile'.

Citește și: Ce ar face Giani Kiriță cu banii de la Exatlon. Fata lui l-a dat de gol

Brad Pitt, alături de trei dintre copiii săi - Pax Thien, Shiloh Nouvel și Maddox -, mama și tatăl său, Jane și William Pitt.

Brad Pitt, alături de trei dintre copiii săi – Pax Thien, Shiloh Nouvel și Maddox -, mama și tatăl său, Jane și William Pitt.

Citește și: Kim Kardashian a publicat prima poză cu Chicago

Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt foarte apropiați

Conform aceleiași surse, Jane și întreaga familie Pitt din Missouri nu au fost lipsiți de respect față de căsătoria lui Jen și Justin, dar, odată ce a devenit evident că lucrurile nu se vor rezolva, i-au sugerat lui Brad să reia legătura cu ea. Acum ei își doresc să-i vadă din nou împreună, pentru a doua oară'. De asemenea, apropiatul familiei Pitt a dezvăluit faptul că Jen și Jane, fosta soacră, își scriu scrisori lungi de două ori pe lună și vorbesc în mod constant la telefon.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, pe vremea când erau un cuplu

Dacă la toate astea adăugăm faptul că primul la care a apelat Jen pentru a o consola după anunțul divorțului a fost tot Brad Pitt și că tot lui i s-a confesat cu privire la suferința produsă de despărțirea de Justin – fapt confirmat de o bună prietenă a actriței – avem tabloul complet. Mai există însă o mică problemă: Brad încă nu a divorțat de Angelina, însă acestea sunt deja doar detalii… tehnice.

Citește și: Regina Elisabeta a urcat pe cal la 91 de ani. Are o condiție fizică de nota 10

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton