Cele 2 trucuri de beauty la care nu rezistă niciun bărbat

 Cristescu Catalina
.

Se spune că femeile nu se aranjează pentru bărbați, ci pentru alte femei. Ok, ne place să trezim invidii, dar scopul final este să arătăm bine și să fim cât mai seducătoare, nu? Iată 2 trucuri de beauty care impresionează orice bărbat.

[gallery ids="2422601,2422602,2422603,2422604,2422605,2422607"]

În mod cert, bărbații consideră femeile cu părul lung mult mai senzuale și mai atractive decât femeile cu părul scurt. Nu este părerea noastră proprie, ci rezultatul mai multor studii, toate cu aceeași concluzie.

Da, un păr scurt este mai ușor de întreținut, însă mental bărbații asociază părul scurt cu masculinitatea, femeile devenind din start intimidante și pierzându-și (cel puțin în mintea lor) fragilitatea sau feminitatea care îi stârnesc atât de tare.

Citește și:

Cum aplici corect fondul de ten cu ajutorul degetelor

Culoarea de păr și tunsoarea care îi înnebunesc pe bărbați

Te-ai despărțit de prieten și ești din nou disponibilă, în căutarea unui nou iubit? Vrei să fii mai sexi pentru partenerul tău de cuplu? Lasă-ți părul lung!

A doua armă secretă a femeilor este culoarea roșie! Fie că porți un ruj roșu, unghiile roșii sau ai o fabuloasă rochie roșie, orice look adopți nu uita să adaugi un element roșu.

Roșul este asociat cu pasiunea, cu seducția, și ce să o mai lungim… direct cu sexul! Vrei să-și piardă mințile? Lasă-ți părul desfăcut, poartă o rochie roșie și un ruj roșu, rezistent la transfer! Sigur nu se va putea abține să nu te sărute.

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton