Răzvan Simion a fost dat în judecată. Fosta lui soție oferă detalii

 Stamen Diana
.

Răzvan Simion și fosta lui soție au fost dați în judecată pentru niște datorii. Diana a explicat că ea nu ar trebui să fie implicată în problemele cu legea pe care le are tatăl copiilor ei. Recent, în presă au apărut informații despre datoriile pe care prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' le are în prezent.

Lucrurile nu sunt atât de simple. Diana și Răzvan Simion au fost dați în judecată de asociația de locatari pentru restanțe la întreținere. Apartamentul se află în Sectorul 6 al Capitalei, în zona Drumul Taberei, iar cei doi apar drept co-proprietari pe listele asociației de proprietari a blocului în care se află acest apartament.

Diana și Răzvan Simion au divorțat în urmă cu doi ani. La partaj, Diana a rămas cu vila din Corbeanca, în timp ce Răzvan Simion a rămas cu apartamentul din Drumul Taberei, la care acum are datorii la întreținere, spre surprinderea tuturor. Fosta soție a prezentatorului TV consideră că ea trebuie să fie scoasă din această încurcătură, ea neavând nicio legătură cu apartamentul respectiv.

'În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț. La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuința în favoarea lui. Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel nu se putea face partajul. În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi și am făcut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut. Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii. Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile lui din punct de vedere legal. Adevărul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni', a declarat Diana Simion pentru wowbiz.ro.

Citește și: Răzvan Simion e şeful în casă. Lidia Buble: 'Banii se duc la el. Se pricepe mai bine decât mine' EXCLUSIV

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton