Selena Gomez și-a făcut același tatuaj ca și prietenele ei. Ce semnifică acesta

 Alina Dan
.

Lucrurile par să se așeze în viața Selenei Gomez. Durerea despărțirii de Justin Bieber s-a mai stins, asta și datorită prietenelor ei care i-au fost alături și care au făcut-o să mai uite că acela pe care ea spune că l-a iubit mult este, acum, în brațele altei femei. În cinstea acestei prietenii și a tuturor momentelor frumoase pe care le-a trăit alături de ele, Selena Gomez și-a făcut același tatuaj ca și prietenele ei. 

Courtney Barry, una dintre cele mai bune prietene ale solistei, a împlinit 26 de ani în această luna, iar cele două au ales o modalitate inedită de a păstra în memorie momentul: și-au făcut un tatuaj cu cifra 4, care simbolizează prietenia.

„Prietenă mea tocmai ce a împlinit 26 de ani. #4 pentru aceste fete care au fost alături de mine în ultimii 7 ani. Dar și pentru că sunteți cele mai importante 4 pentru mine pentru tot restul vieții. Va iubesc fetelor, a fost mesajul pe care solistă l-a pus în dreptul pozelor prezentate din Social Media.

Spera că Justin va reveni la ea

Selena Gomez a crezut mereu că ea va fi aleasa lui Justin Bieber. O sursă a dezvăluit că artista este convinsă că mariajul lui Justin cu Hailey, actuala lui parteneră, cu care, de altfel, este și logodit, nu se va concretiza.

Selena își dorește în secret și se roagă ca Justin să nu ajungă până la căsătorie cu Hailey. Cele mai fericite zile din viața acesteia au fost când era împreună cu starul. Ea mereu a crezut că va fi cea ce se va mărita cu Justin, nu Hailey.'

Justin dă cu ochii de Selena în fiecare zi

Deși relația lui Justin Bieber cu Selena Gomez este oficial încheiată și, mai mult, cei doi au deja vieți separate, artistul își privește zilnic fosta iubită. Pentru că Justin are un tatuaj cu Selena GomezMai mult, tatuajul este pe corp, într-o zonă vizibilă și este…imens.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton