Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur. Ce sumă va încasa vedeta pentru trei zile pe scenă

 Pirvu Cristina
.

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur. Anul acesta, festivalul de la Braşov va fi prezentat de românca noastră şi de actorul italian Gabriel Garko. Iniţial, s-a vehiculat vestea că Mădălina Ghenea va fi gazda evenimentului alături de italian. Iată ce sumă va încasa vedeta pentru prezentarea festivalului!

Iulia Vântur ar fi primit 10.000 de euro pentru serile 30, 31 august și 1 septembrie, scrie click.ro. Iulia îi va invita pe scenă și pe marii artiști care vor susține recitaluri, Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, The Motans și Carlas Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Vedeta a ţinut să îşi anunţe chiar ea fanii că o pot vedea pe scena de la Cerbul de Aur.

„Dragii mei, am o veste de împărtășit cu voi. Ne întâlnim în curând, în Piață Sfatului din Brașov! Sunt bucuroasă să va anunț că voi prezența festivalul internațional de muzică Cerbul de Aur, ediția aniversară, alături de Gabriel Garko. Sunt onorată să fiu parte a acestui festival cu tradiție, care-mi reamintește momente frumoase din viață mea. Va aștept la Cerbul de Aur! Festivalul va fi difuzat în direct, de Televiziunea Română, 29 aug-2 sept ❤️ „, a scris Iulia Vântur pe Facebook.

Aşadar, Iulia Vântur va fi  nevoită să părăsească India pentru o perioadă pentru a reveni, la sfărșitul lunii august, în România ca să prezinte ediția specială a festivalului Cerbul de Aur de la Brașov.

Adina Alberts, despre chipul Iuliei Vântur

Iulia Vântur a renunțat la România pentru o viață dedicată muzicii în India, iar stilul de viață de acolo se pare că-i prinde bine. Chirurgul estetician Adina Alberts este de părere că, la 37 de ani, Iulia Vântur are o frumusețe naturală.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton