Răsturnare de situație în relația Andreei Mantea cu tatăl copilului său. Ce-a făcut recent Cristi Mitrea

 Stamen Diana
.

S-au cunoscut într-o emisiune TV și s-au îndrăgostit iremediabil, însă povestea de iubire s-a destrămat repede. Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o iubire cu năbădăi din care a rezultat un băiețel superb.

Relația dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea a ținut destul de puțin. Andreea Mantea s-a despărțit de iubitul ei încă de pe vremea în care era însărcinată cu David, iar potrivit informațiilor apărute în presă, luptătorul de MMA nu ar fi dorit să-și vadă copilul. Până acum nu au apărut deloc imagini cu Cristi Mitrea și fiul lor.

Recent, Cristi Mitrea a fost surprins când îl ducea în parc pe David, băiețelul lui și al Andreei Mantea. Cei doi au fost surprinși în apropierea casei în care locuiește prezentatoarea TV. Fostul iubit al vedetei a fost acasă la ea pentru a-l lua pe micuț și a-l duce în parc. Cristi Mitrea a ales să-l ducă pe micuț într-un parc din apropierea casei Andreei Mantea, potrivit surselor noastre. Cei doi au fost la magazin, unde luptătorul i-a luat ceva dulce băiețelului său.

După apariția imaginilor în presă, Andreea Mantea a făcut câteva declarații despre această situație. Se pare că relația dintre cei doi s-a schimbat și nu mai este la fel de tensionată ca în trecut, acum între ei fiind o relație de prietenie. Prezentatoarea TV a mărturisit că Cristi Mitrea se înțelege foarte bine cu David și își petrec timpul împreună. De asemenea, Andreea Mantea se simte în siguranță când îl lasă pe David în grija tatălui, care se pare că este unul foarte grijuliu, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Mantea l-a mințit pe Cristi Mitrea că nu e tatăl lui David

În urmă cu un an, în presă apăruseră informații nemaiștiute despre relația Andreei Mantea cu Cristi Mitrea. Deși toată lumea spunea că luptătorul de MMA nu era interesat de copil, motivul ar fi fost cu totul altul. Se pare că vedeta i-ar fi spus fostului iubit că David nu este copilul lui, iar acesta ar fi luat asta ca atare, potrivit libertatea.ro.

Andreea Mantea și DavidAndreea Mantea și David

FOTO: Facebook, Libertatea

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton