Kim Kardashian „lovește” din nou! Vedeta a pozat full topless!

 Oana Pantazi
.

Corpul lui Kim Kardashian nu mai prezintă secrete pentru nimeni dintre cei ce vizitează rețelele sociale, dar, cu toate astea, încă reușește să surprindă. De data aceasta, vedeta a pozat full topless, lăsând pe toată lumea cu gura căscată!

 

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute, mai adorate, dar și controversate vedete „de carton' de peste Ocean, fiecare mișcare a divei fiind atent monitorizată atât de presă, cât și de fanii de pe rețelele sociale. Regina talk show-ului știe, evident, că reclama este secretul succesului în business, așa că aproape că nu este zi în care să nu țină prima pagină a tabloidelor. Acum a reușit cu un… full topless!

Kim Kardashian și Kanye West. Soțul divei nu pare deloc deranjat de ținuta scandaloasă a soției. Dimpotrivă!

Nimic din viața ei nu a rămas nescotocit, evident cu nemijlocitul ei concurs. Kim postează frecvent fotografii cu ea și nu se sinchisește deloc dacă se găsesc răuvoitori care comentează despre posteriorul ei mult prea expandat, despre celulita tot mai vizibilă și despre operațiile estetice la care nu se jenează să apeleze. Kim a pozat, de altfel, atât pentru copertele unor publicații de modă importante, dar pare să fie la fel de atașată și de postările sale zilnice pe Instagram. Problema e că ne-a arătat deja aproape tot, așa că e greu să mai șocheze. Cel puțin așa credeam…

 

Kim Kardashian a pozat full topless…

Până ieri, când proaspăta mămică în vârstă de 37 de ani s-a dezbrăcat din nou pentru un shooting și a ținut să împărtășească rezultatul pe contul ei de Instagram. În fotografie, Kim poartă doar o pereche minusculă de bikini albi și o haină de blană neagră, fiind cu unul dintre sâni complet la vedere. Rezultatul? În nici 12 ore, fotografia cu Kim full topless a primit mai mult de 3, 5 milioane de like-uri. În timp ce cei mai mulți s-au mulțumit să-și arate stupefacția și admirația față de trupul perfect al vedetei (da, de data asta arată perfect, fără celulită!), unii au atacat-o fățiș: „La naiba, fato! Ai trei copii și un soț. E timpul să te liniștești!'.

 

În pofida criticilor, Kim merge liniștită înainte, până la urmă publicitatea negativă este tot publicitate. Apropo, a observat cineva că vedeta și-a schimbat look-ul și că, mai nou, are brades (codițe împletite)? Nu? Ne gândeam noi!

Oana Pantazi

Foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton