(P) Valentine’s Day en vogue: Top 3 cadouri ideale pentru femeile sofisticate

 Diana Munteanu
.

Love is in the air, mai ales in luna Februarie! Valentines Day e doar la cativa pasi de noi, iar cuplurile cu siguranta ca abia asteapta aceasta ocazie speciala pentru a-si sarbatori dragostea…sau cel putin asa ar trebui sa fie! Insa, tu parca ai vrea sa dai skip' Sfantului Valentin anul acesta doar pentru ca nu ai gasit inca un cadou pentru iubita ta, care este o fire foarte sofisticata! Ar fi pacat, mai ales ca 14 Februarie este o oportunitate de a-i arata inca o data profunzimea sentimentelor tale.

Iti propunem noi cele mai tare 3 idei de cadouri carora nu le poate rezista nici cea mai pretentioasa doamna:

  1. Bijuterii

O femeie sofisticata va avea tot timpul un simt dezvoltat pentru tot ceea ce reda finetea si eleganta. Bijuteriile sunt astfel cele mai potrivite cadouri pentru o doamna sau o domnisoara din aceasta categorie. O bijuterie unicat, accesorizata cu pietre pretioase o vor face cu siguranta si pe destinatara sa emane stralucire!

Nu stii ce sa alegi? Ai putea sa iei o decizie in functie de stabilitatea si de durata relatiei. Astfel, pentru o fata care de-abia ce ti-a furat inima, alege o bratara; daca relatia voastra este destul de inchegata, ofera-i iubitei tale un colier. Indraznesti sa mergi mai departe? Atunci ia-ti iubita de mana si mergeti impreuna sa alegeti modelul preferat de verighete! Cerceii sunt o alegere exceptionala daca esti in cautarea unui cadou pentru femeia care ti-a devenit deja sotie!

  1. Produse cosmetice

Ritualurile de infrumusetare au fost dintotdeauna pe lista preocuparilor oricarei femei si probabil ca nici iubita ta nu face obiectul exceptiei de la regula, mai ales daca apreciaza lucrurile sofisticate. In acest caz, o idee inspirata de cadou pentru ea il reprezinta produsele cosmetice. Oferindu-i un astfel de dar nu poti da gres, insa e foarte important sa aloci un buget generos si sa alegi pentru ea doar produse de lux.

Cand alegi sa faci cadou produse cosmetice unei femei careia ii place sa aiba grija de ea, dar care in acelasi timp este preocupata de tot ceea ce este obtinut organic, nu ar fi o idee deloc rea sa optezi pentru cosmetice bio.

  1. Flori

Florile sunt un cadou clasic, insa deloc banal daca stii sa faci alegerea corecta. Nu te plafona sa optezi pentru un buchet de trandafiri rosii, asa cum majoritatea barbatilor o fac. Fa o alegere mult mai rafinata, mai ales daca vrei sa cuceresti chiar si cea mai sofisticata femeie! Ce optiuni ai? Fie poti sa alegi un trandafirii criogenati, fie poti alege sa oferi flori proaspete, asezate elegant in cutii.

Un lucru extrem de important pe care orice gentleman il stie (si care, de altfel, este si consemnat in toate codurile bunelor maniere!) este ca, elegant ar fi ca un buchet de flori sa fie insotit si de un mic dar. Asadar, pentru o femeie care are gusturi sofisticate, o fotocarte alcatuita din cele mai reusite fotografii ale sale, pe care le poti obtine chiar si de pe retelele de socializare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton