Pink a comis-o în fața a mii de oameni! Gestul neașteptat făcut de artistă

 Stamen Diana
.

Pink a comis-o în fața a mii de oameni la evenimentul Super Bowl LII. Artista a făcut un gest neașteptat care a fost surprins de camerele video și a ajuns viral.

Nimic nu poate interveni între Pink și performanța ei la Super Bowl LII, aparent nici măcar o răceală. 'Încercând să țin răceala departe. Am așteptat să cânt această melodie încă din 1991 când am văzut-o pe Whitney Houston. Și acum, șansa mea a venit într-un sfârșit', a declarat artista.

Înainte de a cânta imnul național, cântăreața a fost surprinsă de camerele video cum a scuipat ceva în mână. După acest gest, în social media s-a creat o adevărată vâlvă, iar oamenii s-au întrebat ce a scos Pink din gură. Ei bine, dacă unii credeau că artista avea gumă, Pink a dezvăluit că era o pastilă de gât.

Cârcotașii au apărut imediat și au lăsat câteva comentarii răutăcioase în urma acestui gest făcut de artistă. „Imn solid din partea lui Pink. Mi-a plăcut în special scuipatul gumei de mestecat', a fost replica unui fan.

Lăsând la o parte gestul mai puțin elegant al lui Pink, evenimentul a fost unul spectaculos. Interpretarea cântăreței a fost una impecabilă.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton