Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul în lume! Cum arată micuța și cu cine seamănă

 Oana Pantazi
.

Clanul Kardashian-Jenner este în sărbătoare în aceste zile, de când două dintre celebrele surori au devenit mame. Recent, fiica lui Kim Kardashian și-a făcut marele debut în social media, spre încântarea fanilor. Iată cu cine seamănă micuța!

 

Cu siguranță, această săptămână le este dedicată surorilor Kardashian-Jenner, atât Kylie, care și-a ascuns sarcina vreme de 9 luni, cât și Kim făcându-le cunoștință fanilor cu cele două proaspete membre ale familiei. Micuța Chicago, fiica lui Kim Kardashian, s-a născut pe 15 ianuarie, din cauza problemelor de sănătate vedeta alegând de data aceasta varianta unei mame-surogat. Iată că, după nenumărate speculații – una dintre ele afirmând că mama-surogat a micuței Chicago ar fi chiar Kylie, sora lui Kim –, vedeta le-a făcut în sfârșit cunoștință fanilor cu fiica ei.

 

Kim a așteptat însă ca sora ei mai mică să nască pentru a putea posta fotografiile cu Chicago, deoarece în pozele pe care le-a postat pe internet se vedea foarte clar că și Kylie, care-și ținea fericită nepoțica în brațe, era însărcinată. Și cum sora cea mică a făcut în sfârșit anunțul pe Instagram, iată că și Kim a putut în sfârșit să le-o prezinte fanilor săi pe Chicago.

 

Kylie a fost extrem de impresionată în momentul în care și-a ținut pentru prima oară nepoțica în brațe, găsind că fetița este „atât de micuță”, și a încercat să se familiarizeze cu rolul de mamă, pentru că, la doar două săptămâni, a născut și ea. Deși la spital a fost și Rob Kardashian, fratele mai mare al lui Kim, împreună cu Dream, fiica pe care o are cu Blac Chyna, în cele din urmă tot cele două surori au căzut de acord asupra numelui micuței – Chicago. În timp, probabil lucrurile se vor schimba, însă, deocamdată, fetița pare să semene destul de mult cu tatăl ei, Kanye.

Kim Kardashian, alături de fiica eiKim Kardashian, alături de fiica ei

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton