Finalişti Eurovision România 2018: Doi italieni au câştigat semifinala din Craiova

 Pirvu Cristina
.

Finalişti Eurovision România 2018: Doi italieni au câştigat semifinala din Craiova! Emoţii mari au fost în seara de duminică, 4 februarie, la Craiova, când a avut loc încă o semifinală Eurovision România 2018. Doi italieni vor participa în finala de la sfârşitul lunii februarie, alături de ei se vor alătura ceilalţi concurenţi.

Cea de-a treia grupă de finalişti Eurovision România 2018 a fost desemnatăpe 4 februarie la Craiova.

Italienii Erminio Sinni & Titziana Camelin, Xandra şi Vyros  s-au calificat în finala Eurovision România 2018, primind cele mai multe voturi din partea juriului după cea de-a treia semifinală a Selecţiei Naţionale. Ei se alătură celorlalţi şase finalişti Eurovision România 2018: Alexia & Matei, Eduard Santha şi Echoes, Jukebox şi Bella Santiago, Rafael & Friends şi Mihai Trăistariu.

Doi italieni în finala Eurovision România 2018

„Vreau să mulţumesc organizatorilor pentru ospitalitate, au fost nişte gazde minunate. Nu ne-am aşteptat să câştigăm, am vrut în primul rând să vă aducem muzica şi versurile noastre, a declarat Erminio Sinni. „Pentru finală, lucrăm la un show inedit, aşa că ţineţi-ne pumnii, avem nevoie de noroc!, a spus Tiziana Camelin.

https://www.youtube.com/watch?v=uoF_JW1K5mo

Xandra, în finala EurovisionRomânia 2018

„Sunt foarte foarte fericită şi mă bucur enorm că am reuşit să câştig semifinala, chiar dacă s-a întâmplat ceva foarte neaşteptat, fiind doi pe primul loc, a mărturisit Xandra, din nou finalistă la Eurovision România.

https://www.youtube.com/watch?v=olr_-EUldN8

Vyros, în finala Eurovision România 2018

Vyros mărturiseşte despre melodia sa că „este una dintre acele piese pe care o cânţi într-un anumit limbaj, dar pe care o simte şi o înţelege o lume întreagă, fiindcă vrei-nu vrei, e ca un virus de energie pozitivă de care te molipseşti şi tu.

https://www.youtube.com/watch?v=Izm8R_GIq1I

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton