Pentru Andreea Marin ultimii 10 ani au fost cu „turbulențe”. Vedeta vorbește sincer despre schimbările din viața ei și despre fiica sa, Violeta

 Popescu Alexandra
.

Pentru Andreea Marin, ultimii 10 ani au fost plini de întâmplări plăcute și neplăcute. A trecut prin 2 divorțuri, s-a reinventat și are o fetiță superbă de care este extrem de mândră.

Intr-un interviu pentru „La Măruță', Andreea a vorbit sincer despre schimbările din viața ei din ultimii 10 ani și, deși viața a fost cu „turbulențe', cel mai frumoasă întâmplare a fost apariția Violetei.

„Ultimii 10 ani au fost turbulență totală. Viața mea nu a fost niciodată liniară. Am avut despărțiri de oameni în care am crezut. Violeta împlinește 10 ani. Cu alte cuvinte, acum 10 ani, a început din această perspectivă cea mai frumoasă perioadă a vieții mele', a spus Andreea Marin.

Și nu e niciun secret că vedeta a întinerit de-a dreptul în ultimii ani, iar asta o simte chiar și ea.

„Am costruit foarte mult, am trăit momente unice, momente la care nici n-aș fi visat înainte din această perspectivă a realizărilor profesionale, am salvat vieți. Am întinerit. Azi mă simt mai tânără ca la 20 și ceva de ani. Atunci era lupta aceea interioară de a dovedi, dar acum este un echilibru din acest punct de vedere', a mai dezvăluit vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton