Cine este, de fapt, Moș Fouras de la Fort Boyard. Un celebru actor îl interpretează

 Popescu Alexandra
.

Multă lume s-a întrebat cine este renumitul Pere Fouras de la Fort Boyard, așa că adevărul a ieșit acum la iveală. Marius Manole a recunoscut că el îl interpretează pe Pere, asta după ce l-a dat de gol colega sa Lia Bugnar.

Invitat în emisiunea „La Măruță', Marius a vorbit despre personajul pe care îl interpretează în emisiunea de la Pro Tv. Inițial, Lia dezvăluise pentru Libertatea bine păstratul secret, așa că actorul nu a mai avut încotro.

„Multă lume m-a întrebat. Nici mamei mele nu i-am spus, dar m-a recunoscut. S-a muncit foarte mult la machiaj. Mergeam cu trei ore înainte la filmări. A fost foarte complicat să facem schuimbarea asta. Eu sunt foarte atent și la comentariile oamenilor. Unii mi-au spus că sunt foarte lamentabil, că sunt prost, că stric emisiunea. Noi stăteam 8 ore pe zi în turn, cu doi cameramani și trebuia să improvizez tot. Eu am improvizat totul și mi s-a părut extrem de greu. Nu am făcut în viața mea așa ceva. Una peste alta, a fost o super experiență', a declarat Marius Manole.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton