Jojo a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu Paul Ipate! Ce au în plan cei doi

 Pirvu Cristina
.

Jojo şi Paul Ipate trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste din care s-a născut fiica lor, Zora. Cei doi sunt foarte concentraţi pe viaţa de familie, dar şi cea profesională. Despre nuntă nici vorbă! 

Jojo a dezvăluit de curând că nu simte nevoia unui act de căsătorie. Nu crede că o hârtie ar schimba cumva relaţia pe care o are cu tatăl fetiţei sale.

„Nu-mi dau seama dacă un act de căsătorie ar schimbă o relaţie pentru că pentru fiecare este altfel. Însă noi suntem foarte bine aşa cum suntem şi de aceea nu vrem să ne căsătorim, că nu simţim asta. Ce să facem… cine simte, simte, cine nu, nu. Într-un fel, ştii, toată treaba asta cu relaţiile şi cu partenerii de viaţă e mai mult o uniune a spiritelor, a sufletelor. Nu e vorba nici despre hârtie, nu e vorba despre nimic, e vorba despre ce ai în suflet…. cu sau fără hărţii, cu sau fără verighete. Nu m-am gândit nici la o ceremonie religioasă. Oricum în fiecare zi trăim în faţă lui Dumnezeu şi din punctul meu de vedere ne-a şi legat deja', a declarat Jojo pentru WOWbiz.ro.

Cătălina Grama a povestit şi că s-a mai gândit la un al treilea copil, însă Paul Ipate nu este momentan de acord, aşa că vor mai aştepta.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton