Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc: "Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua." - EXCLUSIV

.

Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Îl vedem în fiecare săptămână la TV, zâmbitor şi mereu cu cuvintele la el, dar nu dezvăluie aproape niciodată cum este în rolul de tată şi de soţ. Exclusiv pentru VIVA!, Pavel Bartoş ne-a oferit detalii din viaţa de familie, cum stau în pijamale ore întregi. 

Alături de soţia sa, Anca, Pavel Bartoş are trei fetiţe minunate. Declara în trecut că abia aşteptă în fiecare zi momentul în care intră pe uşă, îşi strânge fetele în braţe. Ocupat este mereu, dar cel mai preţios timp este cel pentru cei dragi, exact aşa cum ne-a declarat în exclusivitate la Gala Premiilor GOPO.

„Îmi place să petrec alături de familie. Câteodată, crede-mă, ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua. Pur şi simplu, ne uităm la filme de Crăciun fie iarnă, fie vară. Nu avem nicio treabă. Ne face bine. Facem clătite şi ne culcăm în aceleaşi pijamale în care ne-am trezit. Ne luam maşina şi mergem undeva, la munte”, ne-a dezvăluit Pavel Bartoş.

Când nu joacă în vreo piesă de teatru îl vedem la televizor, în culisele emisiunii Românii au Talent, iar când nu este nici acolo, Pavel Bartoș se retrage în sânul familiei sale. Carismaticul actor ne-a dezvălui ce l-a cucerit la soția sa, și care este, după părerea sa, cea mai mare calitate a unei femei.

 

Actorul ne-a povestit cum are de gând că petreacă Paştele, de pe 8 aprilie.

„Stăm acasă pentru că …după nişte ani o să înţelegi nişte lucruri, asta de sărbători liniştite. Dacă îmi doresc ceva, sunt sărbători liniştite. Pentru că alerg, oricum, în general, aşa în colo şi acolo încât atunci când vin sărbătorile, aşa cum a fost şi Crăciunul, am stat acasă, jur. Atunci cei dragi nouă au venit la noi acasă”, a mai adăugat el.

Pavel Bartoş are trei fete

Toată lumea îl știe pe Pavel Bartoș, dar nu la fel de mulți oameni știu că tipul carismatic de pe micile ecrane este tatăl a trei fete frumoase foc. Fetele lui Pavel Bartoș par să fi moștenit frumusețea mamei lor, Anca, dar și zâmbetul larg al tatălui lor.

Foto: VIVA!, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton