(P) Verighetele, simbolul iubirii eterne

 Diana Munteanu
.

Verigheta este un simbol vesnic al iubirii si casatoriei. Traditia de a schimba inelele de nunta s-a nascut in antichitate. Ce fel erau oamenii, care au folosit pentru prima data bijuterii ca atribut principal pentru casatorie, nu sunt cunoscute. Unele surse antice grecesti spun ca Egiptenii antici au introdus traditia inelelor, precum si stilul de purtare pe degetul inelar. Forma inchisa, circulara, care nu are nici inceput nici sfarsit, a fost intotdeauna asociata de oameni de toate varstele, cu o semnificatie sacra,  miscarea eterna a energiei vii, stabilitatea indestructibila si inseparabila.

Simbolurile de casatorie de pe degete sunt schimbate intre mire si mireasa si au ca scop principal, de a sublinia noul statut in relatia cuplului indragostit. Subliniind dihotomia de sex feminin si masculin, sunt adesea comandate inele de nunta exclusive. Inelele de aur pentru femei sunt elegante, decorate in mod luxos cu ornamente si pietre pretioase. Inelul larg de logodna de sex masculin este mai laconic si mai restrans. Unele cupluri prefera verighete de nunta clasice, ca principal accesoriu cu un design simplu. Indiferent de modelul preferat, poti intra pe Zehava, pentru a comanda verighete lucrate manual, pe comanda, in orice stil.

Atunci cand alegi verighete pentru  nunta, trebuie sa iei hotararea reciproca cu privire la material. Gama actuala de verighete prezentate in catalogul online al magazinului online zehava.ro,  poate satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti. Multi reprezentanti ai generatiei moderne incearca adesea sa contrazica tendintele trecutului, preferand decoratiunile simple. O verigheta cu stralucire pura, combinata cu priceperea bijutierului, face din aceste podoabe o alternativa demna a accesoriilor de lux. Aurul nobil este o expresie vie a luxului si nu doar o bijuterie din metal.

Anii de experienta a bijutierilor, au dat lumii mai multe optiuni de modele ce pot fi alese.  Verighetele realizate in combinatie de aur cu alte aliaje, confera texturii o nuanta de lux plina de vitalitate. Inele de nunta din aur alb, sunt adesea combinate cu componente de argint sau paladiu. Luminozitatea sa calma este potrivita cu natura misterioasa. Aurul roz este o combinatie din mai multe metale care genereaza  umbre placuta si blanda. Respectarea unei anumite proportii creeaza o compozitie minunata de nuante. Aurul galben este un clasic vrednic de regi si regine. Produsele din platina nu numai ca sunt de calitate, ci sunt si foarte practice, deoarece sunt mai rezistente la deteriorari mecanice si ofera  conditii de siguranta pentru pielea sensibila.

Verighetele incoronate cu pietre si mineralele spumante pretioase, sunt modele care vin din cele mai vechi timpuri si se combina perfect cu metalele scumpe. Prezenta  cel putin a unei pietricele, este deosebit de importanta pentru inelul miresei. Aceste verighete cu diamant, care nu necesita o prezentare, radiaza, lumineaza si captiveaza inima  oricarei mirese.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton