Andreea Marin a fost în vacanță împreună cu iubitul și fiica ei: ”Este o plăcere să văd că suntem trei”

Andreea Marin a fost în această dimineață la emisiunea 'Vorbește lumea', unde a povestit despre vacanță în trei pe care a avut-o. Andreea Marin a fost în vacanță împreună cu iubitul și fiica ei, Violeta. Zilele de concediu a fost o plăcere pentru toți trei și s-au simțit de minune împreună.

Vedeta a mărturisit că a fost într-o exercursie alături de iubitul ei, dar și de fiica sa, Violeta. Cei trei se comporta exact ca niște prieteni, iar vacanța lor a fost un real succes. Andreea Marin a povestit și o întâmplare pe care a avut-o în vacanță, un moment în care a intrat cu capul într-o vitrină și s-a ales cu un cucui foarte mare. Vedeta a dezvăluit și care e fotografia preferată a iubitului ei cu ea, dar și cum o preferă.

„Am fost într-o vacanţă în trei. Nu vreau să intru în detalii. Pentru fiica mea a fost prima incursiune. A fost, de asemenea, o vacanţă foarte importantă pentru noi. Este o plăcere să văd că suntem trei prieteni şi ne simţim bine împreună. Paştele o să îl facem tot împreună, în aceeaşi formulă.  Trăim într-o lume cu susul în jos. Ne păcălim că lucrurile stau într-un echilibru fragil. Când ai un moment greu în viaţă, trebuie să „te speli” şi să ştii că ai iar rădăcini curate. Să vă povestesc o întâmplare. A existat un moment când am intrat cu capul într-o vitrină si am văzut, la propriu, stele verzi. Mă aflam în New York​. În 30 de secunde aveam un cucui de forma unui ou. Mi-a fost chemat un taxi şi următoarea zi m-am trezit în cameră cu un cadou şi o scrisoare de la locul faptei. Ştii cum se zice, oamenii la bătrâneţe îşi mai pierd minţile. Iubitul meu are o fotografie preferată, acolo unde ţin o şapcă invers. El mă preferă aşa cum sunt, simplă”, a spus Andreea Marin la 'Vorbește lumea'.

Violeta și Andreea Marin

Violeta și Andreea Marin

FOTO: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton