Paris Hilton a susţinut primul concert în România. Vedeta a fost gazda unei petreceri uriaşe

 Pirvu Cristina
.

Paris Hilton a susţinut primul concert în România. Celebra vedetă, una dintre moştenitoarele imperiului cu acelaşi nume, a ajuns pentru prima dată în România în ziua de 5 iulie. Ea a susţinut seara un show într-o locaţie din Bucureşti. Sute de fani au mers să o vadă!

Este pentru prima dată când multimilionara vizitează țara noastră, însă Paris nu a venit pentru relaxare sau shopping! Celebra blondă a mixat într-o locaţie celebră, este posibil ca ea să fi încasat o sumă uriaşă de bani pentru acest eveniment.

„Mă aflu pentru prima dată aici, sunt foarte emoționată', au fost primele cuvinte ale lui Paris Hilton după aterizarea în România. Vedeta a susținut joi seară un show, într-un club din București. Paris Hilton nu va sta însă mai mult de 24 de ore în România.

Potrivit Știrile Pro TV, Paris Hilton a sosit în România cu o cursă de linie. La aeroport, vedeta, flancată de bodyguarzi, a fost așteptată de zeci de fani. În vârstă de 37 de ani, ea este DJ, însă are şi o linie de parfumuri, mai multe magazine de modă, dar şi localuri de noapte.

Paris Hilton şi iubitul, sărut pătimaş în plină stradă

Este mai îndrăgostită ca niciodată şi îşi manifestă dragostea în orice loc şi în orice moment. Se apropie marea nuntă dintre Paris şi Chris Zylka, dar ei îşi trăiesc iubirea ca doi adolescenţi. Toţi trecătorii au fost uimiţi de gesturile lor făcute în plină stradă!

Foto: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton