Alexia Eram, look de festival. Fiica Andreei Esca și-a făcut părul verde

 Stamen Diana
.

Fiica Andreei Esca nu putea rata cel mai așteptat festival de pe malul mării, așa că Alexia Eram s-a pregătit intens pentru acest eveniment. Tânăra a abordat un look de festival care o scoate în evidență. Apreciem faptul că are curajul să poarte look-uri pe care nu multe fete le-ar purta.

Alexia Eram nu a plecat singură la mare, ci însoțită de iubitul ei, Mario Fresh. Fiica Andreei Esca și-a împletit părul cu meșe de culoare verde, iar acestea se potrivesc de minune și cu ochii ei care au o culoare absolut superbă. Alexia Eram a reușit să treacă peste examenul de Bacalaureat cu brio, iar în scurt timp va pleca în Anglia, unde va studia la o facultate de top, însă până atunci se distrează cât de mult poate, aici, în România.

Cel mai așteptat festival al verii a început, iar distracția este în tocmai. Cum a ajuns la mare, Alexia Eram s-a dus la Neversea. Ne place faptul că Alexia este o tânără care își asumă ceea ce poartă, iar atitudinea ei face totul.

Citește și: Ce notă a luat Mario Fresh la BAC. Iubitul Alexiei Eram a scăpat de stres

Andreea Esca este foarte mândră de cei doi copii ai săi și îi susține necondiționat. Prezentatoarei TV de la Pro TV i-a plăcut atât de mult look-ul de festival al Alexiei încât i-a făcut poză și a postat-o pe una dintre rețelele de socializare. 'N-am eu cozile tale Alexia Eram, dar am invitaţie la festival', a scris Andreea Esca.

Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton