Anda Adam pozează precum Kim Kardashian. Cântăreaţa a renunţat la haine pentru o fotografie

 Pirvu Cristina
.

Anda Adam pozează precum Kim Kardashian. Cântăreaţa are un trup foarte bine lucrat în sala de fitness. Tocmai din acest motiv pozează în ipostaze incitante, în costume de baie minuscule sau, chiar cum s-a întâmplat acum, fără haine. Vedeta şi-a dat bluza jos şi şi-a ascuns formele în spatele mâinii. Avem imaginea!

Am observat cu toţii faptul că Anda, de ceva timp, merge frecvent în sala de forţă. Rezultatele se văd, are muşchi, un corp bine proporţionat, forme perfecte şi nici urmă de celulită. Abdomenul nu se sfieşte să îl scoată la înaintare, este plat mai ceva ca al unei tinere de 20 de ani. Să nu mai punem la socoteală că este şi mama unei fetiţe minunate care a venit pe lume în urmă cu aproximativ doi ani.

Recent, printr-o fotografie postată pe Instagram, vedeta şi-a uimit toţi fanii, admiratorii, chiar şi colegii de breaslă. În centrul imaginii este ea, într-o salopetă care nu îi acoperă şi bustul. Pantalonii îi stau pe şolduri în timp ce formele le acoperă cu mâinile. Astfel de fotografii face şi Kim Kardashian.

„Cenzurat. Sexy. Siluetă. Mândră.”, a scris Anda în dreptul fotografiei.

La această poză, Anda a reuşit să strângă peste 6.400 de aprecieri.

Anda AdamAnda Adam

Kim Kardashian și Emily Ratajkowsky

Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit după 6 ani

După ce a fost eliminată de la 'Exatlon', Anda Adam a fost invitată într-o emisiune TV pentru a vorbi despre experiența pe care a avut-o acolo. În competiție, artista s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată cu mai mulți ani în urmă.

La 6 ani de la despărțire, Anda Adam și Victor Slav au stat față-n față. 

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton