Chris Brown a fost arestat. Artistul are probleme cu legea

 Stamen Diana
.

Fostul iubit al Rihannei are probleme cu legea și nu este prima dată când ajunge pe mâinile polițiștilor. Chris Brown a fost arestat în după amiaza zilei de joi, în Florida. Motivul pentru care artistul a fost arestat încă nu este cunoscut.

Se pare că ziua de 5 iulie nu a fost una tocmai bună pentru celebrul artist Chris Brown. Cântărețul internațional a fost arestat imediat după ce a susțin concertul Coral Sky Amphitheatre din West Palm Beach. Surse din poliţie au declarat că este vorba despre o anchetă desfăşurată într-un alt stat, dar nu au dat şi detalii despre motivul arestării, anunță presa internațională.

Chris Brown a fost arestat

Chris Brown a fost arestat

Chris Brown a mai avut probleme cu legea

În luna mai a acestui an, Chris Brown şi Young Lo au fost daţi în judecată de o femeie care susţine că a fost abuzată sexual în mod repetat în locuinţa primului fostului iubit al Rihannei, în timpul unei petreceri care ar fi avut loc anul trecut.

Cântărețul american a avut în ultimii ani mai multe probleme cu legea. În 2009, Chris Brown a fost condamnat pentru că a și-a bătut fosta iubită, adică pe Rihanna. Totul se întâmplase cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an. În 2016, artistul american a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton