Oana Roman dezvăluie secrete ascunse din viaţa lui Marcel Toader

 Pirvu Cristina
.

Marcel Toader a ajuns pe buzele tuturor după ce a anunţat că divorţează şi de a şasea soţie, Maria Constantin. Oana Roman a scos la iveală multe secrete din trecutul acestuia!

Oana Roman a observat că Marcel Toader, de când a anunţat divorţul de Maria Constantin, apare în fiecare zi la TV. Vedeta a dezvăluit cum l-a cunoscut şi cu ce se ocupa înainte de anii 2000.

„M-am hotărât să vă vorbesc despre prietenul Marcel Toader pe care eu îl cunosc de aproape 20 de ani , de prin 1999. Cumva înainte de 2000. El avea o piscină prin Floreasca, se numea Bleu Ciel, pot să îi zic numele că nu mai există, şi era căsătorit cu o cântăreraţă. Eu aveam pe atunci o relaţie cu o persoană care se învârtea cumva în zona de spectacol. Ne-au chemat acolo deoarece voiau să facă acolo nişte spectacole şi acela a fost momentul în care l-am cunoscut eu pe Marcel Toader. Soţia lui de atunci pe care eu o cunoşteam destul de bine încerca să ne convingă să facem nişte spectacole la el la piscină, dar cunoscând-o şi  văzând-o era cumva timorată. Mi s-a părut o femeie nesigură pe ea şi mi s-a părut că era ceva în neregulă. Nu reuşeam atunci să îmi dau semasa care era cauza şi problema. Avea o atitudine schimbată faţă de cum era de obicei. Nu am făcut acele spectacole. (…) Apoi s-a aflat în presă că ea divorţează de Marcel Toader, ba mai mult, îl acuză de rele tratamente. Aşa a început epopeea soţului Marcel Toader. El trecând din căsnicie în căsnicie repetă cumva aceeaşi poveste!' a spus vedeta în emisiunea „Oana Punct Roman'.

Emisiunea „Oana Punct Roman' poate fi văzută live în fiecare joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

Foto: Facebook, Libertatea

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton