Uma Thurman rupe tăcerea în cazul Harvey Weinstein: #metoo

 Oana Pantazi
.

Actrița Uma Thurman, care a jucat în șapte filme produse de Harvey Weinstein (printre care celebrele Pulp Fiction și Kill Bill), a rupt tăcerea în mod neașteptat și a recunoscut că se bucură de prăbușirea producătorului acuzat de hărțuire sexuală de o mulțime de vedete de la Hollywood. Motivul? Actrița a recunoscut fără ezitare: #metoo.

 

Uma Thurman este o luptătoare și în viața reală (secvență din Kill Bill Vol. 1)

Anul acesta, în luna octombrie, în cadrul unui interviu video, Uma Thurman (47) spunea că este mult prea mânioasă pentru a vorbi despre scandalul Harvey Weinstein, ceea ce le-a dat de înțeles tuturor că este una dintre nenumăratele victime ale acestui individ. Acum însă, exact în ziua de Thanksgiving, actrița a ales să rupă tăcerea prin intermediul unei postări pe instagram. Nu întâmplător Uma a postat comentariul alături de o poză din Kill Bill (cei care ați văzut filmul vă amintiți cu siguranță scena în care personajul interpretat de Uma, aflat în stare comatoasă, e abuzat în mod repetat, dar și răzbunarea care urmează…).


Iată ce mesaj are, în finalul postării, actrița pentru Weinstein: Happy Thanksgiving! Sunt recunoscătoare astăzi să fiu în viață, pentru toți cei pe care-i iubesc și pentru cei care au curajul să ia atitudine pentru alții. Am spus recent că am fost supărată, și am câteva motive, #metoo, în cazul în care nu vă dați seama de asta după expresia feței mele. Simt că este important să nu te grăbești, să fii corect, să fii precis, așadar… Happy Thanksgiving tuturor! (cu excepția ta, Harvey, și a tuturor conspiratorilor tăi imorali – mă bucur că lucrurile merg încet, tu nu meriți un glonț). Rămâneți pe recepție – Uma Thurman.'. Acest „rămâneți pe recepție' sună ca un fel de promisiune din partea actriței, nu vi se pare? Iar când se va decide să facă dezvăluiri, Uma va face prăpăd la fel ca „Mireasa' din Kill Bill

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton