Oana Roman dă verdictul! Care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete de la Gala Unica 2017

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman nu a putut trece cu vederea peste unul dintre cele mai importante evenimente ale săptămânii. În emisiunea „Oana Punct Roman”, vedeta a dat verdictul şi a explicat care i s-au apărut cele mai spectaculoase apariţii de la Gala Unica!

Vedeta este de părere că Raluca Bădulescu a avut o apariţie excepţională. Nici Stephan Pelger nu s-a lăsat mai prejos. Iată cât de încântată a fost Oana Roman de outfit-ul acestuia.

„De la Gala Unica vreau să notez două apariţii care din punctul meu de vedere au fost absolut spectaculare. În general, se comentează mult despre aceste evenimente cine a fost, cum a fost îmbrăcat. Eu nu îmi permit să dau sfaturi de fashion, dar aşa, ca privitor, două persoane mi-au atras atenţia. (…) În primul rând, cea mai spectaculoasă apariţie din toate punctele de vedere mie mi s-a părut a fi Raluca Bădulescu care a fost o divă cu adevărat. A avut unghiile roşii şi în rest a fost îmbrăcată în alb. (…) Iar la bărbaţi cel mai spectaculos a fost Stephan Pelger.', a spus vedeta în emisiunea „Oana Punct Roman'.

Oana Roman la Gala Unica 2017Oana Roman la Gala Unica 2017

 

Emisiunea „Oana Punct Roman” poate fi văzută live în fiecare joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!

Foto: Cristi Duminecioiu

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton