Momente emoționante cu Anamaria și Ionela Prodan. Vedeta nu concepea viața fără mama ei: ”Mor și eu odată cu ea”

 Stamen Diana
.

Vestea că Ionela Prodan a murit a cutremurat o țară întreagă. Anamaria Prodan Reghecampf a fost întotdeauna foarte apropiată de mama ei și de fiecare dată când aveau timp se distrau împreună. Vedeta era mereu pusă pe glume, iar Ionela Prodan se supăra de multe ori pe fiica ei. Momente emoționante cu Anamaria și Ionela Prodan au fost scoase din arhivă.

În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan a avut un reality show în care era filmată fiecare zi din viața ei. Vedeta era foarte transparentă și arăta oamenilor cum este viața ei cu adevărat, viața de familie, relația pe care o avea cu copiii și cu mama ei. În unul dintre episoadele 'Prodanca și Reghe – Afaceri de familie' apar momente emoționante cu Anamaria Prodan și Ionela Prodan. Se făcea că la data respectivă era data de naștere a Ionelei Prodan, iar totul a fost filmat, la momentul acela nu-și imagina nimeni că interpreta de muzică populară se va îmbolnăvi foarte rău și chiar va muri.

Citește și: Testamentul Ionelei Prodan. Cum se va împărți averea interpretei de muzică populară

Anamaria Prodan nu concepea viața fără mama ei

Nici prin cap nu i-ar fi trecut în urmă cu câțiva ani că mama ei se va stinge din viață din cauza unei boli cumplite. 'Dacă mama pățește ceva se dărâmă Universul. Eu nu concep să pățească mama ceva. Râdem, glumim pe seama mamei, dar să nu se întâmple ceva cu ea că e nenorocire. Mor și eu odată cu ea dacă se întâmplă ceva cu ea', declara Anamaria Prodan în urmă cu ceva ani.

Moartea Ionelei Prodan a dărâmat-o pe Anamaria Prodan, iar aceasta încearcă să fie puternică. Impresara a anunțat moartea mamei sale printr-un mesaj postat pe social media, iar oamenii au rămas șocați și i-au transmis condoleanțe. Mii de mesaje au fost lăsate de oamenii care au iubit-o și care au apreciat-o pe Ionela Prodan.

Ultima dorință a Ionelei Prodan

Potrivit spynews.ro, Ionela Prodan a avut o ultimă dorință. Regretata interpretă de muzică populară a vorbit cu un apropiat la telefon și i-a spus ce dorință are și să o transmită mai departe. Se pare că mama Anamariei Prodan ar fi vrut să primească o diplomă de la Ministerul Culturii pentru întreaga sa activitate.

Citește și: Dialogul cutremurător dintre Anamaria Prodan și mama ei, înainte să moară. Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan

Citește și: Ionela Prodan a murit. Anamaria e sfâșiată de durere: „Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele!'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton