Drama Ionelei Prodan. „Tatăl meu s-a prăpădit înainte cu două luni să mă nasc”. La 42 de ani şi-a pierdut şi soţul

 Pirvu Cristina
.

Drama Ionelei Prodan. Artista a încetat din viață în seara de luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, după o îndelungă și grea suferință. A murit la spitalul Elias din Capitală, unde se afla internată de câteva săptămâni. De-a lungul anilor, ea a trecut prin suferinţe mari, nu şi-a cunoscut tatăl, şi-a pierdut şi soţul!

Vestea că Ionela Prodan a încetat din viată a îndoliat toată industria muzicală. Ultimele clipe le-a petrecut în spital, în Bucureşti. Doar Anamaria Prodan a fost alături de ea, Anca, cealaltă fiică era în America. De-a lungul timpului, artista a oferit mai multe interviuri în care a povestit despre drama sa. Tatăl ei a murit cu două luni îninte să se nască, iar soţul l-a pierdut la 42 de ani.

Ionela Prodan nu şi-a cunoscut tatăl

Artista a povestit pentru taifasuri.ro, că a dus mereu dorul tatălui. Nu l-a cunoscut, iar mama ei mereu a fost nevoită să muncească.

„Da, tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi frați, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu șapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obișnuită să cresc cu greutățile, însă era dureros când pe ceilalți copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă. Una dintre dorințele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toți frații împreună, iar acum locuiesc în aceeași curte cu mine și cred că mama este împăcată.” 

Ionela Prodan a rămas fără soţ la 42 de ani

„E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soțul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viața, spunându-mi că ea și Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine, și de 12 ani am alături un bărbat extraordinar, un moldovean minunat, că, dacă era oltean, nu-l luam, doar știți că oltenii sunt mai aprigi. (…) Însă eu am fost și tată, și mamă pentru fetele mele, şi atunci trebuia să fiu severă. Mama pe mine mă mângâia numai în somn dacă tata nu mai era, iar acest lucru m-a marcat profund. Nemaivorbind despre faptul că „tată' era un cuvânt dureros pentru mine. (…) Cea mai mare durere pentru mine a fost când am rămas fără tatăl fetelor și a trebuit să renunț la scenă. Am făcut-o cu lacrimi, dar aveam greutatea vieții, realizarea copiilor a fost prioritară, apoi Dumnezeu mi-a ajutat și am reușit să revin pe scenă.”

Ce relaţie avea artista cu Laurenţiu Reghecampf

De ani de zile, Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf. Sunt o familie mare, iar soacra, Ionela, şi-a iubit ginerele.

„Formidabilă, mă iubește și-l iubesc. Este mai mult decât copilul meu, discută mereu cu mine, mă ascultă și-mi spune mamă din toată inima.”

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton