PORTRET. Cum o văd cei doi copii ai Cristinei Spătar pe mama lor: obsedată de greutate și nu tocmai pricepută în gospodărie

Copiii spun adesea lucruri trăsnite, dar și multe adevăruri. Așa s-a întâmplat și cu Aida și Albert, cei doi copii în vârstă de 5, respectiv 8 ani ai cântăreței Cristina Spătar. 

Prezenți în emisiunea 'Aici eu sunt vedeta' de la Antena 1, Aida și Albert au oferit detalii amuzante despre mama lor. Cum o văd copiii pe Cristina Spătar? Drept o femeie obsedată de kilogramele în plus care, mai mult, nici nu e tocmai pricepută la a călca hainele.  Ce alte obiceiuri ciudate are Cristina Spătar?

De pildă, Aidei și lui Albert li se pare amuzant că mami umblă prin casă foarte sumar îmbrăcată. De asemenea, ei mai spun despre mama lor că se cântărește des, pentru că este obsedată de greutatea ei, că nu se pricepe să calce rufe dar și că, atunci când nu are bani, își vinde ceasul de aur.

Liniștea de după uragan

Cristina Spătar zâmbește din nou.  În urmă cu doi ani, artista a trecut momente dificile pe plan personal. Un divorț intens mediatizat și un accident cu mașina au demoralizat-o serios. Acum însă, cântăreața și-a readus viața pe linia de plutire și se bucură de liniște și de bucuriile pe care i le fac cei doi copii ai săi.

Într-un interviu acordat revistei VIVA! în 2012, Cristina Spătar a vorbit despre încerările la care a supus-o viața și cât de greu i-a fost să își construiască 'picul de succes' de care s-a bucurat.

Cred că sunt una dintre artistele căreia i s-au pus cele mai multe piedici în carieră. Poate peste ani voi scrie o carte despre viața mea din București (n.r.: Cristina este din Onești) și despre oamenii care mi-au întins o mână de ajutor, care au fost extrem de puțini. Am o vârstă și cânt de niște ani… și, Doamne, cât contează aparențele! Industria muzicală este cea mai murdară posibil, cred că nici în fotbal sau politică nu există atâta mizerie', spunea Cristina Spătar.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton