Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, a început să conștientizeze lipsa tatălui: „Întreabă de tati”

 Stamen Diana
.

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, a împlinit pe 8 iunie vârsta de 2 ani, iar lângă acesta nu a fost prezent și tatăl său. Chiar dacă are o vârstă foarte fragedă, micuțul a început să conștientizeze lipsa tatălui său. Valentina Pelinel încearcă să-și țină fiul cât mai ocupat și să-l facă fericit.

Deși are doar doi anișori, Milan are un program foarte încărcat încă de pe acum. Valentina Pelinel încearcă să suplinească și lipsa tatălui, până când Cristi Borcea se va întoarce acasă. Vedeta s-a implicat în mai multe afaceri, însă îi place acest lucru, mai ales că îmbină viața de afaceri cu viața de familie. Valentina îl ia pe Milan mereu cu ea la evenimentele la care merge.

'Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă. Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore.', ne-a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel ne-a dezvăluit cum se desfășoară o zi din viața micuțului Milan, dar și despre modul în care ea se menține în formă, deși îi place foarte mult să mănânce. 'Dimineața o duce pe mami la sală, după care dacă nu are grădiniță merge acasă, se mai joacă în curte sau stă cu mine, depinde ce activități am, după care doarme de prânz. Încerc să-mi fac programul împreună cu el. Sunt locuri în care pot să-l iau și locuri unde nu pot să-l iau. (…) Nu țin dietă pentru că sunt o pofticioasă, dar fac sport. Sunt o fire activă, sportivă. Altfel, la cât îmi place să mânânc și cât de pofticioasă sunt… nu știu ce se întâmpla', a mai dezvăluit vedeta.

Valentina Pelinel și Patrick Borcea au împreună afaceri. Iubita lui Cristi Borcea a inaugurat un pub împreună cu fiul cel mare al fostului șef de la Dinamo.

Milan a început să conștientizeze lipsa tatălui său

Este greu pentru Valentina Pelinel să fie departe de tatăl copilului ei, iar Milan pare că deja a început să conștientizeze lipsa tatălui. Deși este un copil activ, fericit și mereu în centrul atenției, băiețelul întreabă de tati. Familia îl așteaptă acasă pe Cristi Borcea și speră ca acest lucru să se  întâmple cât mai curând posibil.

'E foarte greu fără el, mai ales că ne-am unit toată familia să ținem în frâu toate proiectele, nu e la fel fără el. Cu ajutorul bunului Dumnezeu o să vină în curând acasă, pentru că deja e prea mult. Milan a crescut și a început să conștientizeze lipsa tatălui. Eu suplinesc cât pot și îl țin cât mai ocupat. Este fericit, râde mult, dar întreabă de tati.', a mai declarat Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel, mamă full-time. Milan este plin de energie: 'E bebeluș poznaș'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton