Prima declarație a Laurei Cosoi, după ce a născut: ”Momentul pe care l-am așteptat timp de 9 luni”

 Stamen Diana
.

Bucuria este imensă în familia Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean. Cei doi au devenit părinți la începutul săptămânii, iar acum cei doi încearcă să se obișnuiască cu acest rol unic, de mami și tati. La doar câteva zile după ce a născut, Laura Cosoi are planuri mari și multe proiecte.

Laura Cosoi a adus pe lume, luni, 11 iunie, o fetiță perfect sănătoasă. Micuța se va numi Rita și a fost un copil extrem de dorit și așteptat de cei doi părinți. Pe tot parcursul sarcinii, actrița și-a ținut la curent urmăritorii de pe social media în ceea ce privește evoluția sarcinii, dar le-a dat și câteva sfaturi viitoarelor mămici.

La doar câteva zile după ce a născut, Laura Cosoi a anunțat că a muncit la un nou proiect, dar a menționat și faptul că momentul cel mai așteptat din viața ei a fost să o strângă la piept pe Rita. 'Iată că a venit momentul pe care l-am așteptat timp de 9 luni: să o cunosc pe Rita, fetița noastră! 🙂 Exact „in time' pentru a împărtași cu voi proiectul dedicat viitoarelor mămici, la care am lucrat în ultimul timp. Am pregătit pentru voi o serie de rețete delicioase care pe mine m-au ajutat să am o sarcină ZEN și să-mi mențin echilibrul în această perioadă.', a scris proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Se pare că Laura Cosoi este deja foarte activă, la doar două zile după ce a născut. Proaspăta mămică le-a promis celor interesate că le va dezvălui rețete delicioase care pe ea au ajutat-o să-și mențină echilibrul în cele nouă luni de sarcină.

Citește și: Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă. Prima fotografie cu micuța Rita

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton