Mesajul dureros postat de Antonia, pe Facebook. Oana Roman spune totul despre suferințele vedetei

 Dana Enache
.

Au trecut deja cinci ani de când Antonia a decis să se separe de Vincenzo Castellano, însă divorțul lor și custodia fetiței sunt încă un aprig subiect de dispută, pentru ei. Culisele acestui subiect astăzi, la emisiunea Oana Punct Roman, de la ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, au împreună doi copii superbi, dar poarta, în suflet, o mare suferință. „Această imagine este incompletă pentru că fetița mea lipsește din ea, dar sunt sigur că Dumnezeu își va face treaba pentru ca această imagine să fie completă în curând! 2/3” – a scris Antonia, pe Facebook, după ce a postat o fotografie cu cei doi băieți ai săi. O suferință pe care numai o mamă despărțită de copilul ei, o poate înțelege. Puțini sunt cei care-și mai amintesc faptul că Antonia traversează acest calvar de mai bine de cinci ani și că abia reușește să o vadă pe Maya de câteva ori pe an. Totuși, se pare că vedeta nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, își va putea reîntregi familia. Detalii neștiute despre povestea dintre Antonia și Vincenzo Castellano, azi, la emisiunea Oana Punct Roman.

Dar asta nu e tot! Și Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, are probleme în familie. De data aceasta, cu fratele ei, care a avut îndrăzneala de a trimite scrisori familiei regale prin care îi ruga insistent să anuleze nunta. Ce se ascunde în spatele acestui confliict? Află totul de la Oana Roman.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton