Cine e tatăl copilului Cameliei Potec? Am aflat cu ce se ocupă bărbatul

 Pirvu Cristina
.

Cine e tatăl copilului Cameliei Potec. De şase luni de zile, fosta înotătoare trăieşte o poveste de dragoste alături de tatăl primului său copil, un bărbat misterios. În aproximativ patru luni ei îşi vor cunoaşte bebeluşul. VIVA! a aflat cu ce se ocupă acesta!

În urmă cu şase luni de zile, Camelia Potec şi partenerul său au decis să formeze un cuplu. Presa nu a aflat despre această relaţie ascunsă până acum. Chiar astăzi, 10 mai, Camelia Potec a declarat în exclusivitate pentru VIVA! că este însărcinată. Se află deja în luna a cincea, dar cu toate acestea nu i se poate observa sarcina.

Am aflat că bărbatul pe care fosta sportiva îl ţine ascuns este cadru militar, ofiţer. Potrivit primelor informaţii, el şi Camelia Potec vor avea o fetiţă.

„Sunt însărcinată în luna a cincea, voi avea o fetiţă. Mulţi spun că nu se vede sarcina, dar cei care mă cunosc foarte bine şi-au dat seama. Faţă de cum aveam eu abdomenul înainte, se vede totuşi o diferenţă.', a spus exclusiv pentru VIVA! Camelia Potec.

Camelia Potec va deveni mamă în aproximativ 4 luni

Camelia Potec va deveni mamă în aproximativ 4 luni

Camelia Potec, despre cel mai valoros lucru pe care îl deţine

„Mi-e teamă de boală și de posibilitatea de a „dispărea de pe radar în timpul unui zbor.', spunea într-un interviu fosta înotătoare.  Iată care este şi cel mai valoros lucru pe care îl are. 

Foto: Facebook

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton