Povestea impresionantă a iubitei lui Bursucu. Andreea a trăit o adevărată dramă

 Stamen Diana
.

Andreea iubita lui Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir, este însărcinată în șapte luni. Aceasta va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Poate că mulți s-au întrebat cine este iubita lui Bursucu, iar noi am aflat povestea impresionantă a acesteia. Andreea a trecut prin momente grele înainte să fie cu prezentatorul TV.

Oana Roman a povestit în ediția de astăzi a emisiunii 'Oana punct Roman' detalii despre Andreea, iubita lui Bursucu. Cu siguranță aceste lucruri nu erau cunoscute de foarte multă lume, iar povestea acesteia este de-a dreptul impresionantă.

'Bursucu va deveni tătic. Eu m-am bucurat foarte tare când am auzit că va deveni tătic. Eu o cunosc foarte bine pe iubita lui. Andreea este o foarte veche prietenă și țin mult la ea. A avut o viață și un destin foarte greu. Și-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea și-a crescut singură copilul și nu a mai avut nicio relație până să-l cunoască pe Bursucu, din câte știu eu. El face un fel de navetă între Constanța și București, pentru că Andreea locuiește împreună cu fetița ei acolo', a dezvăluit Oana Roman.

Bursucu a anunțat în direct că va deveni tată

'Bursucu este tătic! Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: „Vezi că ai ceva pe masă'; eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă', a declarat Adrian Cristea, cunoscut ca și Bursucu.

Bursucu va deveni tătic

Bursucu va deveni tătic

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton