Maria Marinescu s-a conformat regulii celor 40 de zile. Botez după normele biblice și post

 Pirvu Cristina
.

Maria Marinescu s-a conformat regulii celor 40 de zile. Vedeta şi Alin Petrache au împreună un băieţel care s-a născut la începutul acestui an. Designerul a dat jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii şi acum nu ţine nicio dietă. Arată mai bine ca niciodată, e fericită alături de familia sa. 

Designerul vestimentar a devenit mamă pentru a doua oară la începutul acestui an. Sarcina a ţinut-o secretă la fel şi naşterea, dar şi botezul băieţelului. Perioada de nouă luni a fost una liniştită, nu a ieşit prea des din casă.

„Nu ai chef să ieşi. Nu îmi plăcea să mă îmbrac. Am stat numai în trening. (…) Nu mi-am cumpărat nimic. Numai pantofi. Colanţi, bluze mai largi. Nu suport hainele de gravidă. E foarte frumoasă viaţa asta. Mă împart între el şi cel mic. Da, e cuminte. Am noroc şi că am ajutor foarte mult. E o bonă. Da, e internă. Mai doarme şi cu noi noaptea copilul. Îmi e drag.”, a dezvăluit Maria Marinescu la Interviurile VIVA!.

Maria Marinescu nu ţine dietă după sarcină

Designerul mai are de dat jos doar patru kilograme din cele cincisprezece pe care le-a pus pe timpul sarcinii. Vrea să meargă la sală, dar din anumite motive nu a mai ajuns. Deocamdată nu ţine nicio dietă.

„E genetic. Să nu crezi că am făcut ceva. Nu ai voie până la 40 de zile să mergi la sală. Am mers o zi, dar a nins. Nu am regim alimentar. Nu m-am gândit. O să fie greu să încep o dietă. 15 sau 16 pe timpul sarcinii am luat. Patru cred că mai am de dat jos.”, a mai adăugat vedeta.

Maria Marinescu şi Alin Petrache şi-au botezat fiul în mare secret

Pe 14 februarie, cei doi şi-au botezat copilul. Chiar de Ziua Îndrăgostiţilor Iacob a fost creştinat.  Alin Petrache este un om foarte credincios, iar el a insistat ca botezul să fie făcut aşa de devreme, conform bibliei.

Părinţii au avut mari emoţii, căci Iacob, la creştinare, avea aproximativ o lună de zile.

„Botezul a fost foarte intim, cu prietenii apropiaţi. A fost frumos. Mai frumos aşa. Culmea e că a fost foarte cuminte. A plâns foarte puţin când l-a băgat. Era şi foarte mic.
Nu ne mai dorim. Este suficient. (…) Am fost deja plecaţi singuri. Am fost două zile la Istanbul. Nu poţi să pleci aşa mult cu copil mic. „, a povestit Maria Marinescu.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton